ΑρχικήNewsΈνα ακόμα πρόβλημα και με τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Ένα ακόμα πρόβλημα και με τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Aνακοινώθηκαν δύο συναυλίες καλών, ξένων, ονομάτων. Μία για τον χειμώνα και μία για του χρόνου το καλοκαίρι. Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στο , το νέο μεγάλο venue της πόλης, θα παίξουν οι Black Country, New Road που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η δεύτερη, που είναι σαφώς πιο γκράντε, είναι των που θα βρίσκονται στην Αθήνα στις 30 Μαΐου. Ανακοινώθηκε το όνομα, ανακοινώθηκε και πότε ξεκινάει η προπώληση, αλλά δεν ανακοινώθηκε ο χώρος, δεν ξέρουμε πού θα παίξουν οι Rammstein. Πληροφορίες τούς θέλουν να είχαν κλείσει για το , οπότε μένουν και αυτοί ξεκρέμαστοι. Προφανώς θα μεταφερθούν σε κάποιο μικρότερο χώρο και θα λυθεί το ζήτημα.

Αυτό το ζήτημα ωστόσο είναι δυσεπίλυτο πρόβλημα όσον αφορά τους . Γιατί ενώ οι Rammstein δεν ξεκίνησαν ακόμα προπώληση, οι Coldplay την έχουν ολοκληρώσει (μέσα σε ώρες) δίνοντας για τις δύο ημέρες περισσότερα από 120 χιλιάδες εισιτήρια. Εκ των οποίων το 1/3 αγοράστηκε με κάρτες από το εξωτερικό. Αυτές οι δύο συναυλίες λοιπόν των Coldplay δεν μπορούν να μεταφερθούν εύκολα γιατί δεν βρίσκεται αντίστοιχος χώρος με το ΟΑΚΑ. Αν σκεφτήκατε το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Καλλιμάρμαρο, που χωράει όντως τόσο κόσμο, καλά σκεφτήκατε, αλλά δεν υπολογίσατε το stage της συναυλίας και, γενικότερα, τις προδιαγραφές της. Δυστυχώς το Καλλιμάρμαρο είναι κατάλληλο για το «Ολοι Μαζί Μπορούμε» με αφιέρωμα στον Μπιθικώτση, αλλά μοιάζει ακατάλληλο για τους Coldplay. Ολο το σόου που παρουσιάζει το συγκρότημα παντού στον κόσμο δεν φαίνεται να χωράει εκεί μέσα. Εχει σκηνές, οθόνες, διαδρόμους, πράγματα που δεν μπορούν να συντονιστούν. Αφήστε δε την ακαταλληλότητα του χώρου για τόσο πολύ κόσμο, θα φρακάρει.

Πρόβλημα μεγάλο, όπως καταλαβαίνετε, που, προσωπικά, δεν μπορώ να σκεφτώ τον τρόπο να λυθεί. Το γήπεδο της ΑΕΚ, ας πούμε, δεν χωράει ούτε καν τους μισούς. Εκτός και αν βρουν καμιά τεράστια αλάνα, καμιά πίστα αεροδρομίου και μας απλώσουν εκεί. Δύσκολο. Και σίγουρα όχι ό,τι το καλύτερο. Γαμώτο, μακάρι να βρεθεί λύση. Να μην τους χάσουμε τους Coldplay, τώρα που επιτέλους αποφάσισαν να έρθουν και στα μέρη μας.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου για το efsyn.gr

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ