ΑρχικήNewsΈκθεση Φωτογραφίας του Χρήστος Κισατζεκιάν στα πλαίσια του Chania Rock Festival

Έκθεση Φωτογραφίας του Χρήστος Κισατζεκιάν στα πλαίσια του Chania Rock Festival

Χαμάμ της οδού Κατρέ - Χανιά

Με πολύ μεγάλη χαρά το Chania Rock Festival παρουσιάζει την Έκθεση Φωτογραφίας του Χρήστου Κισατζεκιάν στο ΧΑΜΑΜ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΡΕ στην Παλιά Πόλη Χανίων .
Το υλικό των διακοσίων φωτογραφιών μεγέθους 20 Χ 30 χωρίζεται σε ON STAGE SECTION και σε BAND-ARTISTS PHOTO SESSION / BACKSTAGE SECTION ενώ ειδικά σε ένα πάνελ θα εκτεθούν περίπου 20 φωτογραφίες από το πρώτο Chania Rock Festival που έγινε το 2002!

Η έκθεση ξεκινάει την Πέμπτη 27 Ιουλίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι και την Τετάρτη 3 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδο. Ώρες για το κοινό: 10πμ-2μμ και 6μμ-9μμ.

Ο Χρήστος Κισατζεκιάν γεννήθηκε στην Αθήνα και από τα δεκαεπτά του χρόνια μπήκε επαγγελματικά στο χώρο του φωτορεπορτάζ, το 1983, δουλεύοντας σε κορυφαία έντυπα της χώρας (εφημερίδες Έθνος, Ελεύθερος Τύπος και περιοδικά Γυναίκα, Εικόνες, ΕΝΑ). Υπήρξε υπεύθυνος του φωτογραφικού τμήματος του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων την επταετία 1989-1995. Όμως ήταν στα 1989 που άγγιξε εν τέλει τα πιο τρελά του όνειρα, συνδυάζοντας δυο από τα μεγαλύτερά του πάθη: Μουσική και Φωτογραφία.
Έχοντας ξεπεράσει πλέον τα τριανταπέντε χρόνια ως εξειδικευμένος συναυλιακός φωτοειδησεογράφος & συνεντευξιαστής, υπήρξε μόνιμος συνεργάτης των μεγαλύτερων μουσικών περιοδικών της χώρας μας (, Pop & Rock, Δίφωνο, Zoo, Sonik) και περιστασιακά σε αντίστοιχα του εξωτερικού (Burn!, Classic Rock & Metal Hammer UK, RockHard & Metal Hammer DE, Kerrang, Terorrizer), αλωνίζοντας τη γενέτειρα του μα και όλη την Ευρώπη με ένα και μοναδικό σκοπό: το “πάγωμα” αδιόρατων στιγμών καλλιτεχνικής έκφρασης. Δείγματα δουλειάς του θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του www.livephotographs.com και www.rocknrollmonuments.gr

Τα έργα που εκτίθενται είναι ένα απειροελάχιστο δείγμα ενός τιτάνιου αρχείου χιλιάδων συναυλιών και διατίθενται προς πώληση κατόπιν επικοινωνίας μαζί του, αυτούσια, μα και εναλλακτικά σε τελαρωμένο καμβά 30X45cm. Τέλος, μπορείτε να αναζητήσετε συναυλίες κατά παραγγελία από καλλιτέχνες & συγκροτήματα της αρεσκείας σας.

Έκθεση φωτογραφία Χρήστου Κισατζεκιάν στα πλαίσια του Chania Rock Festival

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ