ΑρχικήNews«‘Εφυγε» ο κιθαρίστας και παραγωγός Robin George

«‘Εφυγε» ο κιθαρίστας και παραγωγός Robin George

Ο κιθαρίστας και παραγωγός Robin George, ο οποίος είχε συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως οι David Byron, Phil Lynott, Magnum, Robert Plant και Glenn Hughes, πέθανε την Παρασκευή 26 Απριλίου σε ηλικία 68 ετών.

Την είδηση ανακοίνωσε η οικογένειά του γράφοντας τα εξής:

«Την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 11.45 ο πανέμορφος Robin μας άφησε αυτόν τον κόσμο και πέταξε μακριά στην επόμενη ζωή όπου ελπίζουμε να διασκεδάζει με την οικογένεια, τους φίλους και τους μουσικούς που αγάπησε και έχασε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Ο Robin έδινε μάχη με μια μακροχρόνια ασθένεια, αλλά από τα Χριστούγεννα έγινε φανερό ότι δεν θα ζούσε για πολύ σε αυτόν τον κόσμο. Ήταν συντετριμμένος όταν δεν ήταν πλέον σε θέση να παίζει τις αγαπημένες του κιθάρες, αλλά συνέχισε να γράφει τραγούδια, να δίνει συνεντεύξεις, να κάνει βίντεο και να διηγείται την ιστορία του εδώ στο Facebook και μέσα από τη βιογραφία του.

 

Ήθελε απεγνωσμένα η μουσική του να συνεχίσει να ζει, γιατί η μουσική ήταν στην καρδιά και την ψυχή του. Ο Robin αφήνει πίσω του τη λατρεμένη του σύζυγο, 4 αγαπημένα παιδιά, 2 όμορφες αδελφές, 9 υπέροχα εγγόνια, πολλούς αγαπημένους φίλους και την οικογένεια των ζώων που έσωσε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Είμαστε συντετριμμένοι γιατί δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Robin George. Η δύναμη της αγάπης είναι πάντα μαζί σας.

 

Είσαι τώρα με τους αγγέλους σου».

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ