ΑρχικήNewsΔείτε νεο video clip των Saxon για το κομμάτι “Madame Guillotine”

Δείτε νεο video clip των Saxon για το κομμάτι “Madame Guillotine”

Οι κυκλοφορούν το video για το “Madame Guillotine”, το τρίτο single από το 24ο στούντιο άλμπουμ τους, “Hell, fire and damnation”, το οποίο έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές και κυκλοφορεί από τη Silver Lining Music.

Το “Hell, fire and damnation”, είναι ένας δίσκος που βρίσκει τους SAXON, να εξερευνούν όλες τις περιοχές της ιστορίας και του μυστηρίου, μέσα από δέκα από τα πιο πειστικά και δυναμικά τραγούδια τους. Στο “Madame Guillotine”, ο τραγουδιστής και ιδρυτής του γκρουπ, Biff Byford, επιλέγει να μιλήσει για τη διαβόητη συσκευή βασανισμού, που είναι ευρέως γνωστή από τη χρήση του κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, ανάμεσα στο 1789 και το 1799.

«Και αυτό και το ομώνυμο τραγούδι, έχουν γραφτεί στην πραγματικότητα από εμένα και τον Brian Tatler και είναι πολύ “Saxon”, τόσο που δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει κάποιος άλλος», σχολιάζει ο Byford. «Τραγούδησα, σαν να ήταν η γκιλοτίνα κάποιο πρόσωπο, ότι δηλαδή η γκιλοτίνα έχει συνείδηση. Λατρεύω το groove, έχει σπουδαίο groove!»

Δείτε/Ακούστε το “Madame Guillotine” από κάτω:


 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ