ΑρχικήNewsDecibel Rebel Festival II: Ο Harry “The Tyrant” Conklin θα είναι το...

Decibel Rebel Festival II: Ο Harry “The Tyrant” Conklin θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς

Το Filthy Ferret Crew, υπεύθυνο για την οργάνωση του Decibel Rebel Festival στην Καβάλα, ανακοίνωσε επίσημα ότι ο διάσημος τραγουδιστής Harry “The Tyrant” Conklin, γνωστός από τα συγκροτήματα Jag Panzer, Satan’s Host και Titan Force, θα τιμηθεί εκείνη την βραδιά. Ο Conklin θα παραστεί στο φεστιβάλ για να λάβει ένα ειδικό βραβείο αναγνώρισης για την συνεισφορά του στην μέταλ μουσική.

Η δεύτερη διοργάνωση του Decibel Rebel Festival θα λάβει χώρα στην Καβάλα την 21η Μαρτίου, με την συμμετοχή των Iron Kingdom από τον Καναδά, τους οποίους θα συνοδεύσουν τα συγκροτήματα Stygian Oath και Scumfucks.

Σε δήλωση των διοργανωτών του φεστιβάλ αναφέρεται:

“Για εμάς είναι τεράστια η τιμή που ένας καλλιτέχνης του βεληνεκούς του Harry Conklin αποδέχτηκε την πρόταση μας να έρθει ως τιμώμενο πρόσωπο. Και ο ίδιος αλλά και τα συγκροτήματα στα οποία συμμετέχει, είναι κάποιοι από τους λόγους που αγαπάμε τη metal μουσική γενικότερα και το συγκεκριμένο είδος ειδικότερα. Γι’ αυτό ξεκινήσαμε αυτό το festival και θέλουμε το ύφος του να περιστρέφεται γύρω από αυτόν τον ήχο χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί απολυτότητα.”

Περισσότερες πληροφορίες για το festival μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/events/897779578708637

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ