ΑρχικήNewsColdplay: Η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας σχετικά με την συναυλία

Coldplay: Η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας σχετικά με την συναυλία

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας για τις δύο συναυλίες των μετά το κλείσιμο του

«Υπομονή και κατανόηση» ζητά από όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις δύο συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ η διοργανώτρια εταιρεία μετά και τις ανακοινώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Όπως τονίζεται «η εταιρεία έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων».

Παράλληλα σημειώνεται ότι «αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος».

Η ανακοίνωση για τη συναυλία των Coldplay

Αγαπητοί Coldplay fans, καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.  Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα! Σας ευχαριστούμε!

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ