ΑρχικήNewsColdplay: Επιβεβαίωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν Infinity Tickets των 20 ευρώ

Coldplay: Επιβεβαίωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν Infinity Tickets των 20 ευρώ

Coldplay: Τι είναι τα Infinity Tickets και πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν

Η πρώτη συναυλία των  στην Αθήνα είναι γεγονός και από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το μεγάλο μουσικό event, η προπώληση εισιτηρίων πήρε «φωτιά».

Το πρωί της Τρίτης 25 Ιουλίου οι φαν του βρετανικού συγκροτήματος «έριξαν» την πλατφόρμα προπώλησης εισιτηρίων για τη ζωντανή εμφάνισή τους στο ΟΑΚΑ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 8 Ιουνίου του 2024.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, το συγκρότημα ενημέρωσε ότι θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη συναυλία «λόγω της πρωτοφανούς ζήτησης στην προπώληση» όπως ανέφεραν. Η δεύτερη συναυλία τους, θα πραγματοποιηθεί μία μέρα μετά, στις 9 Ιουνίου και πάλι στο Ολυμπιακό στάδιο.
Η τιμή στην αρένα είναι ενιαία στα 99 € ενώ ανάλογα από το σε ποιες κερκίδες και σε ποιο διάζωμα επιλέξει κανείς να κάτσει, οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 85 € – 156,20 €. Μοναδική εξαίρεση 4 συνολικά θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου, στο ύψος της σκηνής αλλά λίγο πιο πίσω της, που κοστίζουν 52,80 € και 63,80 €.

Coldplay – Εισιτήρια: Επιβεβαίωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν Infinity Tickets

Οι Coldplay επιβεβαίωσαν επίσης ότι θα διαθέσουν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων Infinity Tickets για τις συναυλίες τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Τα Infinity Tickets εκδίδονται και κυκλοφορούν για κάθε συναυλία του Music Of The Spheres World Tour ενισχύοντας έτσι τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε τα live τους να είναι προσβάσιμα τους σε πιο προσιτή τιμή. Κοστίζουν 20€ το ένα και κάθε αγοραστής μπορεί να πάρει δύο τέτοια εισιτήρια, τα οποία πρέπει να αγοράζονται υποχρεωτικά σε ζεύγη και θα βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο. Το σημαντικό είναι ότι ο υποψήφιος αγοραστής δεν μπορεί να επιλέξει που θα κάτσει, μπορεί να βρεθεί από την τελευταία κερκίδα στο διάζωμα ή ακόμα και πολύ κοντά στη σκηνή!

Περισσότερες πληροφορίες για τα Infinity Tickets θα γνωρίζουμε στο άμεσο μέλλον.

 Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, μόνο για αυτούς που είχαν προνοήσει να εγγραφούν στο Coldplay.com και να λάβουν τον κωδικό αγοράς.

Τα εισιτήρια της δεύτερης ημέρας είναι διαθέσιμα από χθες, ενώ η προπώληση θα ανοίξουν για όλους, την Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 στις 10:00 από την ticketmaster.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία των Coldplay

PL1: 156,20 €
PL2: 145,20 €
PL3: 123,20 €
PL4: 107,80 €
PL5: 99 €
PL6: 85,80 €
PL7: 63,80 €
PL8: 52,80 €

Coldplay enhanced experience tickets:

Calypso Seats: 198 €
Supersolis Experience: 282,70 €
Kubik Experiece: 332,20 €
Floris Early Entry Experience: 264 €
Kaotica Lounge Experience: 557,70 €
Ultimate Spheres Experience: 995 €

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ