ΑρχικήΣυναυλίεςCELESTE live in Athens Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου | Temple

CELESTE live in Athens Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου | Temple

Με περισσότερες από 600 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, καθώς και εμφανίσεις στα πιο διάσημα φεστιβάλ extreme μουσικής (Hellfest, Roskilde, Copenhell, SummerBreeze, Brutal Assault, Roadburn, Psycho Las Vegas κ.α.), 1 EP και 5 full albums, οι Celeste θεωρούνται σήμερα ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της περίφημης Γαλλικής avant-garde black metal σκηνής.

Οι Celeste είναι ένας συνδυασμός sludge / post-hardcore με black metal και doom, με το σκοτάδι σε πρώτο πλάνο και ως κύριο χαρακτηριστικό της καλλιτεχνικής ιδιοσυγκρασίας του σχήματος, ήχος με τον οποίον οι λάτρεις των Breach, Neurosis, παλιών Cult of Luna και Deathspell Omega θα βρουν ταύτιση. Οι εμφανίσεις τους, βυθισμένες σε κόκκινους προβολείς, έλλειψη φωτός και strobe lights, είναι μοναδικές στο είδος και αποτελούν ξεχωριστές βιωματικές εμπειρίες.

Τον Δεκέμβριο θα τους έχουμε επιτέλους κοντά μας, στην παρθενική τους εμφάνιση στην Αθήνα. Την συναυλία θα ανοίξει το εγχώριο post metal συγκρότημα Kiva, που έχει μόλις ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του ντεμπούτο full length album του.

CELESTE live in Athens
 Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου | Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Support act: Kiva

Πόρτες: 20:00

Εισιτήρια: 23€ (περιορισμένη προπώληση)25€ (υπόλοιπη προπώληση) και 28€ (ταμείο)

Ηλεκτρονική προπώληση: https://cometogether.live/buytickets/563


Κάτοχοι εισιτηρίων της ακυρωμένης συναυλίας του Μαϊου 2023, σε διοργάνωση της 3 Shades of Black, μπορούν να στείλουν mail στο [email protected] προκειμένου να τους αποσταλεί νέο εισιτήριο, με το οποίο μπορούν να εισέλθουν στην συναυλία του Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ