ΑρχικήNewsBruce Dickinson: Υπάρχει και άλλο υλικό από το “Mandrake Project”

Bruce Dickinson: Υπάρχει και άλλο υλικό από το “Mandrake Project”

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στον Βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό A Radlo Rock, ο αποκάλυψε ότι υπάρχουν και άλλα τραγούδια που είχαν γραφτεί για το τελευταίο του σόλο άλμπουμ, “The Mandrake Project”.

«Έχει μείνει αρκετό υλικό που δεν αναπτύξαμε Δεν είχαμε χρόνο να το αναπτύξουμε… Κοιτάξαμε τι είχαμε και είπαμε, «Ξέρετε κάτι; Αυτό είναι καλό. Ας δουλέψουμε με αυτά που έχουμε τώρα, γιατί τα άλλα πράγματα μπορούμε να τα αναπτύξουμε αργότερα, μπορούμε να τα συζητήσουμε αργότερα».

 

Αλλά το άλμπουμ τα πήγε εκπληκτικά καλά! Η περιοδεία πάει απίστευτα στην Ευρώπη. Θέλω να πω, οι περισσότερες συναυλίες είναι sold out στην Ευρώπη, κάτι που είναι φανταστικό. Και οι θέσεις του άλμπουμ στα charts είναι επίσης απίστευτες. Ήμασταν το νούμερο ένα στη Γερμανία, το νούμερο ένα στη Σουηδία, και δύο στα περισσότερα άλλα μέρη, και το νούμερο τρία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα αυτά είναι υπέροχα.

 

Οι , για παράδειγμα, είχαν μεγάλη επιτυχία με το νέο τους δίσκο, κάτι που είναι σπουδαίο, αλλά υπάρχουν εδώ και πόσο καιρό; Και έχουν περίπου πόσους followers στο Instagram; Εγώ ξεκίνησα τη σελίδα μου στο Instagram μόλις πριν από έξι μήνες. Οπότε, για μένα το να έχω τέτοια αποτελέσματα σημαίνει πραγματικά πολλά, και σημαίνει ότι ο δίσκος έχει συνδεθεί πραγματικά με τον κόσμο, ότι αισθάνονται πραγματικά αυτή τη σύνδεση. Οπότε είναι υπέροχο»

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη:

με πληροφορίες απο rockpages.gr

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ