ΑρχικήNewsBruce Dickinson: Επικεφαλής της εκστρατείας για την αποκατάσταση της εξοχικής κατοικίας του...

Bruce Dickinson: Επικεφαλής της εκστρατείας για την αποκατάσταση της εξοχικής κατοικίας του William Blake

”Ο William Blake μου έχει δώσει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και θέλω να ξεπληρώσω το χρέος”

Ο frontman των , , έγινε επικεφαλής μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που ονομάζεται The Blake Cottage Trust για την αποκατάσταση της εξοχικής κατοικίας του Αγγλου ποιητή William Blake. Ο Dickinson ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής έχει κάνει αρκετές αναφορές στο πρόσωπό του ακόμα και στο τελευταίο σόλο άλμπουμ του «The Mandrake Project».

Το σπίτι βρίσκεται στην ακτή του Sussex, όπου ο Blake και η σύζυγός του Catherine έζησαν μεταξύ του 1800 και του 1803. Αντιμετωπίζει δομικά προβλήματα και η στέγη χρειάζεται άμεση επισκευή, προκειμένου να επιτραπεί η πρόσβαση.

«Ο William Blake μου έχει δώσει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και θέλω να ξεπληρώσω το χρέος βοηθώντας στην αποκατάσταση της εξοχικής κατοικίας” τόνισε ο Bruce Dickinson και πρόσθεσε: «Παρά τον αντίκτυπό του στον κόσμο, δεν υπάρχει κέντρο για τον Blake πουθενά. Oι άνθρωποι δεν μπορούν να επισκεφθούν τον τόπο όπου έζησε και εργάστηκε πραγματικά σε ένα βασικό μέρος της ζωής του. Θέλω να το αλλάξω αυτό.”

Το πρώτο βήμα είναι η επισκευή της στέγης με κόστος 80.000 £. Tο συνολικό κόστος αποκατάστασης ολόκληρης της εξοχικής κατοικίας υπολογίζεται σε 1,5 εκατομμύρια λίρες.
Για να βοηθήσει στη συγκέντρωση των χρημάτων, ο Bruce σχεδιάζει μια συναυλία καθώς και μια δημοπρασία αναμνηστικών αντικειμένων τόσο από τους Iron Maiden όσο και από τη σόλο καριέρα του.

Πηγή

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ