ΑρχικήNewsBruce Dickinson εναντίον Taylor Swift: «Ποιος θα το προσέξει αν εξαφανιστεί;»

Bruce Dickinson εναντίον Taylor Swift: «Ποιος θα το προσέξει αν εξαφανιστεί;»

Ο , ο εμβληματικός frontman των , είναι γνωστός για την απρόσκοπτη ειλικρίνειά του. Με πάνω από 40 χρόνια στο προσκήνιο της heavy metal σκηνής, ο Dickinson απολαμβάνει πλέον την ελευθερία να εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις του.

Πρόσφατα, μίλησε στα βραζιλιάνικα μέσα για τον νέο του σόλο δίσκο “The Madrake Project”, το ποδόσφαιρο, και την ιδιαίτερη αφοσίωση των οπαδών της heavy metal σε σύγκριση με εκείνους της pop μουσικής. Ακόμη, δε δίστασε να αναφέρει και να σχολιάσει την , ένα θέμα που πολλοί άλλοι θα δίσταζαν να ξεστομίσουν.

Σχετικά με αυτό ανέφερε:

«Πιστεύω ότι εν μέρει έχει να κάνει με το «πνεύμα» αυτής της μουσικής. Νομίζω ότι έλκει τους ανθρώπους που ταυτίζονται με αυτό, που μπορούν να εκφραστούν από αυτόν τον ήχο. Για παράδειγμα, η ποπ μουσική είναι προαιρετική σχεδόν. Εννοώ πως αν δεν ξανακούσω ποτέ ξανά την Taylor Swift, δεν με νοιάζει. Δηλαδή, αν εξαφανιστεί ένας από αυτούς τους καλλιτέχνες, ποιος θα το προσέξει; Το metal από την άλλη είναι κομμάτι της ζωής των ανθρώπων, είναι κομμάτι της κοινωνίας και κομμάτι μιας ολόκληρης κουλτούρας. Έχει σίγουρα πολλά κοινά σημεία με το ποδόσφαιρο και το τι σημαίνει για τις ζωές των ανθρώπων. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό».

Το συγκεκριμένο σημείο των δηλώσεων ξεκινά στο 8.24

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ