ΑρχικήNewsBlue Őyster Cult: Ετοιμάζουν νέο δίσκο με ακυκλοφόρητο υλικό - Ακούστε το...

Blue Őyster Cult: Ετοιμάζουν νέο δίσκο με ακυκλοφόρητο υλικό – Ακούστε το single “So Supernatural”

Στις 6 Φεβρουαρίου, η ανακοίνωση ενός νέου άλμπουμ από τους Blue Oyster Cult μέσω ενός εξωφύλλου που δημοσιεύτηκε στα social media, έφερε έκπληξη στην κοινότητα των οπαδών της μπάντας και πέραν αυτής. Το εξώφυλλο αποκάλυπτε τον τίτλο “Ghost Stories” χωρίς να παρέχει επιπλέον πληροφορίες, και δεν υπήρχαν σχετικές αναφορές ούτε στα επίσημα δίκτυα ούτε στις σελίδες της μπάντας στα social media.

Η εξήγηση για αυτό το μυστήριο προέκυψε από τον Eric Bloom κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό 105.7 WROR, όπου αποκάλυψε:

«Έχουμε ένα μυστηριώδες project που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος πριν από το καλοκαίρι. Θα είναι μερικά ακυκλοφόρητα κομμάτια των Blue Őyster Cult από το παρελθόν μας».

Ο Bloom συνέχισε λέγοντας ότι αυτά τα κομμάτια ανακαλύφθηκαν στο αρχείο της μπάντας και θα κυκλοφορήσουν remixed και remastered πριν το καλοκαίρι του 2024.

Πρόσθεσε επίσης:

«Νομίζω ότι οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί θα το απολαύσουν, γιατί είναι όλα τα αυθεντικά μέλη (στις ηχογραφήσεις). Κάποια πράγματα προστέθηκαν την παρούσα ημέρα για να ολοκληρωθούν τα τραγουδια. Κάποια ίσως, δεν είχαν lead κιθάρα πάνω τους, ή απλά δεν ήταν έτοιμοι εκείνη την εποχή. Έτσι, τα πράγματα έχουν σκληρύνει λίγο”.

Επιπλέον, ορισμένα διαδικτυακά καταστήματα έχουν ορίσειτην ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 12 Απριλίου, προσφέροντας τη δυνατότητα προπαραγγελίας του CD και του βινυλίου, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τον κατάλογο τραγουδιών, που περιλαμβάνει τίτλους όπως “Late Night Street Fight”, “Cherry”, και το πρώτο single “So Supernatural”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2024, μεταξύ άλλων.

blue oyster cult ghost stories

Το πρώτο single από “Ghost Stories” που είδε το φως της δημοσιότητας στις 7 Φεβρουαρίου είναι το “So Supernatural”.

To tracklist του album είναι:

 1. Late Night Street Fight
 2. Cherry
 3. So Supernatural
 4. We Gotta Get Out Of This Place
 5. Soul Jive
 6. Gun
 7. Shot In The Dark
 8. The Only Thing
 9. Kick Out The Jams
 10. Money Machine
 11. Don’t Come Running To Me
 12. If I Fell

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ