ΑρχικήNewsBlink-182: Ανέβαλαν συναυλίες, λόγω «επείγοντος οικογενειακού θέματος» του Travis Barker

Blink-182: Ανέβαλαν συναυλίες, λόγω «επείγοντος οικογενειακού θέματος» του Travis Barker

Αναβλήθηκαν τρεις συναυλίες στη Βρετανία και την Ιρλανδία

Οι ακύρωσαν συναυλίες στη Βρετανία και την Ιρλανδία καθώς ο Travis Barker έπρεπε να επιστρέψει στις ΗΠΑ, λόγω «επείγοντος οικογενειακού θέματος».

Η μπάντα αναμενόταν να κάνει εμφανίσεις στη Γλασκώβη, το Μπέλφαστ και το Δουβλίνο, αλλά λίγες ώρες πριν από την πρώτη από αυτές τις συναυλίες οι Blink-182 ανακοίνωσαν μέσω social media την αναβολή των σόου, εξαιτίας του θέματος που αντιμετωπίζει ο Travis Barker.

«Λόγω επείγοντος οικογενειακού θέματος, ο Travis έπρεπε να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Τα σόου στη Γλασκώβη, το Μπέλφαστ και το Δουβλίνο αναβάλλονται. Περισσότερες πληροφορίες σε ό,τι αφορά στην επιστροφή του στην Ευρώπη και τις νέες ημερομηνίες (των συναυλιών) θα ανακοινωθούν μόλις είναι διαθέσιμες», ανέφερε η ανακοίνωση της μπάντας.

Δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για τη φύση του οικογενειακού θέματος που αντιμετωπίζει ο Τράβις Μπάρκερ, ενώ ο ίδιος δεν έχει κάνει κάποια διευκρινιστική ανάρτηση στα social media μέχρι στιγμής.

Ο ντράμερ είναι παντρεμένος με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού. Με τη συναυλία στη Γλασκώβη οι Blink-182 θα ξεκινούσαν το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τους.

 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ