ΑρχικήNewsBlind Guardian: Οι δηλώσεις του Hansi Kürsch για το επόμενο άλμπουμ τους

Blind Guardian: Οι δηλώσεις του Hansi Kürsch για το επόμενο άλμπουμ τους

Οι , το γνωστό συγκρότημα power metal από τη Γερμανία, αντιμετωπίζουν ένα πολυάσχολο πρόγραμμα με παγκόσμιες εμφανίσεις στους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένης και της επίσκεψης στην Ελλάδα όπου θα εμφανιστούν στο Release Athens 2024 την Παρασκευή 14 Ιουνίου και στο Chania Rock Festival 2024 την Παρασκευή 26 Ιουλίου , παράλληλα όμως σχεδιάζουν και τη δημιουργία του νέου τους άλμπουμ. Σε πρόσφατη συνέντευξη με το Subculture Entertainment στην Αυστραλία, ο Hansi Kürsch, η φωνή πίσω από τη μπάντα, μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το μέλλον των BLIND GUARDIAN και το 13ο άλμπουμ στην καριέρα τους.

Hansi Kürsch αποκάλυψε: “Είμαστε μία από αυτές τις μπάντες που δε μπορούν να είναι ιδιαίτερα δημιουργικές όταν βρίσκονται σε περιοδεία. Πρώτα απ' όλα, δουλεύουμε πάνω στις συναυλίες που έχουμε και αυτό μας κρατά απασχολημένους έως το τέλος της χρονιάς. Βρισκόμαστε ακόμα σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σκανδιναβία και τα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Θα έλεγα, λοιπόν, ότι η φετινή χρονιά θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στις ζωντανές εμφανίσεις μας. Δουλεύουμε κάποια ακουστικά κομμάτια, αλλά πρόκειται για παλιά κομμάτια που θέλουμε να παρουσιάσουμε με διαφορετικό τρόπο. Πέραν αυτού, θα έλεγα ότι η συγγραφή νέων κομματιών θα ξεκινήσει μέσα στο 2025”.

Καθώς η μπάντα προετοιμάζεται για μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις, η προσοχή τους παραμένει στον δρόμο, αλλά τα μάτια τους είναι επίσης στραμμένα στο μέλλον, με τον Kürsch να μοιράζεται σημαντικές πληροφορίες για τα επερχόμενα σχέδια τους.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ