ΑρχικήNewsBlaze Bayley: «Ο Bruce Dickinson είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές...

Blaze Bayley: «Ο Bruce Dickinson είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές στη μουσική, όχι μόνο στο metal»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο , πρώην τραγουδιστής των , στην Barbara Caserta της Linea Rock, μίλησε για τον ρόλο του στην ιστορία της μπάντας συγκριτικά με τους άλλους τραγουδιστές, και Paul Di'Anno. Ο Bayley εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Dickinson, τονίζοντας τη σημασία του στη μουσική γενικά, και όχι μόνο στο metal. Επίσης, αναφέρθηκε με εκτίμηση στον Di'Anno, αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή και χαρακτηριστική φωνή του.

Όσον αφορά την περίοδο που υπηρέτησε ως τραγουδιστής των IRON MAIDEN, ο Bayley τη χαρακτήρισε ως σκοτεινή και προοδευτική, αναφερόμενος στις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η μπάντα την εποχή εκείνη. Επεσήμανε τη στήριξη των οπαδών, παρά τις αντιξοότητες, και την ευκαιρία που του δόθηκε να ζήσει το όνειρό του.

Ο Bayley, που συμμετείχε στους IRON MAIDEN από το 1994 έως το 1999, έχει κυκλοφορήσει πολλά άλμπουμ μετά την αποχώρησή του από τη μπάντα. Ο τελευταίος δίσκος του, “War Within Me”, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021. Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόσφατη καρδιακή επέμβαση bypass που υποβλήθηκε, μετά από καρδιακή προσβολή.

Δείτε την σχετική συνέντευξη:

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ