ΑρχικήNewsBlack Sabbath: Οι λεπτομέρειες για το box set που θα κυκλοφορήσει εποχής...

Black Sabbath: Οι λεπτομέρειες για το box set που θα κυκλοφορήσει εποχής Tony Martin

Η ενθουσιώδης αναμονή για την επανέκδοση των άλμπουμ των , με τον Tony Martin στην φωνή, έχει τελικά πραγματοποιηθεί. Αυτή η επανέκδοση παρουσιάζεται μέσα από ένα box set που περιλαμβάνει τα άλμπουμ “Headless Cross” (1989), “Tyr” (1990), “Cross Purposes” (1994), και “Forbidden” (1995), διαθέσιμα τόσο σε CD όσο και σε βινύλιο, υπό τον τίτλο “Anno Domini 1989-1995”. Η BMG αναλαμβάνει την κυκλοφορία του στις 31 Μαΐου.

Τα άλμπουμ “Headless Cross”, “Tyr”, και “Cross Purposes” έχουν υποστεί επανεπεξεργασία (remastering), ενώ το “Forbidden” προσφέρεται με μια εντελώς νέα μίξη από τον . Το σετ εμπλουτίζεται επίσης με το b-side “Cloak & Dagger” και τα τραγούδια “What's The Use” και “Loser Gets It All” από τις ιαπωνικές εκδόσεις.

Εκτός από τα άλμπουμ, το box set περιλαμβάνει ένα booklet 40 σελίδων με φωτογραφίες, τέχνη και σημειώσεις από τον Hugh Gilmour, ένα αντίγραφο του βιβλίου συναυλιών της περιοδείας “Headless Cross” και ένα αντίγραφο της αφίσας της περιοδείας. Δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό αν τα άλμπουμ θα διατεθούν και ξεχωριστά, ενώ το σετ δεν περιλαμβάνει το “The Eternal Idol” (1987) και το “Cross Purposes – Live”.

Αυτά τα άλμπουμ, τα οποία έχουν είναι δυσεύρετα για πολλά χρόνια, ειδικά τα βινύλια των “Cross Purposes” και “Forbidden”, με το τελευταίο να είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στη Βραζιλία, είναι πλέον διαθέσιμα σε αυτή την προσεκτικά επιμελημένη επανέκδοση.

black sabbath anno domini cover black sabbath anno domini cd

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ