ΑρχικήNewsΑποχώρησε ο Eloy Casagrande από τους Sepultura - Φήμες ότι πάει στους...

Αποχώρησε ο Eloy Casagrande από τους Sepultura – Φήμες ότι πάει στους Slipknot

Οι αποκάλυψαν ότι ο Eloy Casagrande εγκαταλείπει τη μπάντα λίγο πριν την εκκίνηση της τελευταίας τους περιοδείας, σε μια ανακοίνωση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης. Από το 2011, ο Casagrande υπήρξε ένα καθοριστικό μέλος της μπάντας, αναλαμβάνοντας τα ντραμς σε όλες τις κυκλοφορίες της εποχής. Ωστόσο, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά πως θα αποχωρήσει για να ασχοληθεί με διαφορετικό πρότζεκτ, με τον Greyson Nekrutman να τον διαδέχεται.

Στην ανακοίνωση, το συγκρότημα εξέφρασε ότι η επικείμενη περιοδεία αποτελεί έναν προμελετημένο «συνειδητό θάνατο», υπογραμμίζοντας την αφοσίωση, την ηθική και τον σεβασμό προς τους θαυμαστές και την ιστορία της μπάντας ως κύριες προτεραιότητες για τα μέλη Andrea Kisser, Derrick Green και Paulo Xisto.

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης πως λίγες ημέρες πριν την πρώτη πρόβα, στις 6 Φεβρουαρίου, ο Casagrande ενημέρωσε το συγκρότημα για την απόφασή του να αφήσει τους Sepultura για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, προκαλώντας έκπληξη καθώς δεν υπήρχε καμία προηγούμενη ενδείξη των προθέσεών του. Η αποχώρηση περιγράφεται ως οχι ιδιαίτερα ευχάριστη.

Επιπλέον, υπάρχουν φήμες ότι ο Casagrande ενδέχεται να συμμετέχει στους , οι οποίοι αναζητούσαν νέο ντράμερ μετά την αποχώρηση του Jay Weinberg, με το χρονικό διάστημα των γεγονότων να συμπίπτει με την επιστροφή τους στη σκηνή τον Απρίλιο. Η επαλήθευση αυτών των φημών ωστόσο, απαιτεί χρόνο.

sepultura1

sepultura2

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ