ΑρχικήNewsAnthrax - Kreator ανακοίνωσαν κοινή ευρωπαϊκή περιοδεία με special guest τους Testament

Anthrax – Kreator ανακοίνωσαν κοινή ευρωπαϊκή περιοδεία με special guest τους Testament

Οι διεθνείς μεταλλικές δυνάμεις ενώνονται σε μια τερατώδη σύμπραξη μεταξύ των μεταλλικών τεράτων των ΗΠΑ, των και των Γερμανών τιτάνων του thrash, . Ολοκληρώνοντας αυτή τη σύνθεση που δεν χάνεται, ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος, η μεταλλική μηχανή του Bay Area, !

Τα εισιτήρια αρχίζουν να πωλούνται στις 26 Ιανουαρίου και αναμένεται να πουληθούν γρήγορα για αυτήν την πολυαναμενόμενη περιοδεία, μεταξύ τριών από τα πιο θρυλικά συγκροτήματα του είδους.

Οι Anthrax δήλωσαν:

“Έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που περιοδεύσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο ΚΑΙ στην Ευρώπη, οπότε αυτές οι ημερομηνίες έχουν καθυστερήσει πολύ! Και τι line-up – Anthrax, Kreator και Testament – ​​τόσο πολύ metal! Ανυπομονούμε να σας φέρουμε τον θόρυβο και ίσως σας εκπλήξουμε με ένα τραγούδι από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μας που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ξεσηκωθείτε φίλοι, αυτή τη φορά, ερχόμαστε!!”

Οι Kreator δήλωσαν:

“Αυτό είναι ίσως το πιο ακαταμάχητο πακέτο thrash που έχει βρεθεί μαζί ποτέ, το καλύτερο των ΗΠΑ και της Ευρώπης σε μια νύχτα! Αυτές θα είναι μερικές από τις μεγαλύτερες παραστάσεις μας στην Ευρώπη, γι' αυτό φέρνουμε μια τεράστια παραγωγή και σχεδιάζουμε να σκίζουμε σε κάθε παράσταση!”.

Οι Testament ανέφεραν:

“Καθώς ξεκινά το 2024, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα σχέδια για να κλείσουμε τη χρονιά με επικό τρόπο: Περιοδεύοντας με τους Kreator και τους Anthrax, δύο από τα πιο δυνατά συγκροτήματα που είναι επίσης εξαιρετικοί φίλοι. Η πρώτη μας περιοδεία με τους Kreator ήταν το 2023 και ήταν τέλεια. Η ιστορία μας με τους Anthrax χρονολογείται από τα πρώτα μας χρόνια, μέσα από μερικές από τις αγαπημένες μας περιοδείες της δεκαετίας του 2010. Το 2024 θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που και τα τρία συγκροτήματα θα περιοδεύσουν μαζί ως πακέτο. Ελάτε λοιπόν μαζί μας καθώς οι πιο βαρείς ήχοι από την Ευρώπη, την Ανατολική και τη Δυτική Ακτή έρχονται μαζί να ενώσουν τον κόσμο – Kreator, Anthrax & Testament!”

ANTHRAX KREATOR Ανακοίνωσαν κοινή ευρωπαϊκή περιοδεία με καλεσμένους τους Testament

Ημερομηνίες:

Νοέμβριος

21 – Manchester, UK – O2 Apollo

22 – Wolverhampton, UK – Civic Hall

23 – London, UK – Eventim Apollo

25 – Dublin, Ireland – 3 Arena

27 – Glasgow, UK – OVO Hydro

29 – Paris, France – Zenith

30 – Düsseldorf, Germany – Mitsubishi Electric Halle

Δεκέμβριος

1 – Munich, Germany – Zenith

3 – Esch-sur-Alzette, Luxembourg – Rockhal

4 – Zurich, Switzerland – Halle 622

6 – Milan, Italy – Alcatraz

7 – Stuttgart, Germany – Schleyerhalle

8 – Berlin, Germany – Verti Music Hall

10 – Budapest, Hungary – Barba Negra

11 – Katowice, Poland – Spodek

13 – Frankfurt, Germany – Jahrhunderthalle

14 – Hamburg, Germany – Edel Optics Arena

15 –  Den Bosch, Netherlands – Mainstage

Πηγή

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ