ΑρχικήNewsΑναποδιές για τον Bruce Dickinson! Έσκασε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε live και για...

Αναποδιές για τον Bruce Dickinson! Έσκασε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε live και για άλλη μια φορά εκφράστηκε “ελεύθερα”!

Ο συνεχίζει την περιοδεία του με το Mandrake Project, που θα τον φέρει στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, και πρόσφατα εμφανίστηκε στη Βραζιλία.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αντιμετώπισε ένα περιστατικό με οπαδούς που κάπνιζαν, και υπήρξε μια παρεξήγηση σχετικά με τη χρήση σπρέι πιπεριού.

Ωστόσο, οι διοργανωτές διευκρίνισαν ότι το πρόβλημα προήλθε από ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που εξερράγη, απελευθερώνοντας χημικά που προκάλεσαν συμπτώματα παρόμοια με εκείνα του σπρέι πιπεριού στους γύρω θεατές.

Αυτό ανάγκασε τον Bruce να εκτελέσει το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου τραγουδιού του encore από το πίσω μέρος της σκηνής.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω. Η Τάνια (σ.σ. μπάσο) δεν μπορεί να αναπνεύσει. Εσύ με το γ@μημένο ηλεκτρονικό τσιγάρο εκεί πέρα, μπορείς να το κάνεις έξω; Ξέρεις, αν δεν μπορείς να μείνεις για πέντε λεπτά χωρίς να τον γ@μημένο εθισμό σου, αλλά… Κάποιος εδώ κάτω χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού. Κάποιος γ@μημένος χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού, γι' αυτό οι άνθρωποι δεν μπορούν να αναπνεύσουν εκεί κάτω, σωστά; Λοιπόν, αν καταλάβετε ποιος στο διάολο είναι, απλά δεν με νοιάζει τι θα τους συμβεί μετά την συναυλία, εντάξει; Στο μεταξύ, θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» είπε αρχικά ο Bruce Dickinson και συνέχισε

 

«Ζητώ συγγνώμη για τον βήχα. Κάποιοι από εσάς καπνίζετε, εντάξει; Δεν μπορώ να τραγουδήσω αν καπνίζετε εντάξει; Η Τάνια βήχει, εγώ βήχω, η γυναίκα μου βήχει, εκεί πίσω, εντάξει; Είναι κάπως αηδιαστικό. Αλλά αν θέλετε να είστε αηδιαστικοί, κάντε το έξω, εντάξει; Όχι εδώ μέσα. Ο λαιμός μου έχει δουλειά να κάνει. Πληρώνεις καλά λεφτά για να με ακούς να τραγουδάω και όχι να βήχω,  εντάξει;».

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ