ΑρχικήΣυναυλίεςΑνακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το Helmos Mountain Festival 2024

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το Helmos Mountain Festival 2024

Το Helmos Mountain Festival, ένας επίδοξος πρωταγωνιστής στα μουσικά γεγονότα της Ελλάδας, κάνει την επιστροφή του φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωσή του το προηγούμενο έτος, όπου πούλησε 11.000 εισιτήρια και προσέλκυσε μεγάλο πλήθος κοινού, ακόμη και με δωρεάν είσοδο την τελευταία μέρα στο κέντρο της πόλης των Καλαβρύτων, το φεστιβάλ φιλοδοξεί να υπερβεί τις προσδοκίες του περασμένου καλοκαιριού.

Οι διοργανωτές, έχοντας θέσει ένα όριο στα 11.000 εισιτήρια παρά τη μεγάλη ζήτηση, διατήρησαν τον αποκλειστικό και ποιοτικό χαρακτήρα του φεστιβάλ, το οποίο ήταν ακόμη σε πιλοτικό στάδιο και δεν είχε τις απαραίτητες υποδομές για μεγαλύτερο κοινό. Οι εντυπώσεις από τους παρευρισκομένους ήταν εξαιρετικά θετικές, είτε πρόκειται για επισκέπτες που κατασκήνωσαν στο βουνό, είτε για εκείνους που διέμειναν στα χειμερινά θέρετρα της περιοχής.

Στοχεύοντας στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας, τόσο σε μουσικό όσο και σε κατασκηνωτικό επίπεδο, με πληθώρα παράλληλων δραστηριοτήτων, το φεστιβάλ αναμένει να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο το ερχόμενο καλοκαίρι. Η επόμενη διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τις 21, 22, 23 και 24 Ιουνίου 2024, με την ανακοίνωση των συμμετεχόντων συγκροτημάτων να αναμένεται σύντομα.


Social Media:

Facebook

Instagram


Με πληροφορίες απο το RockRooster.gr

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ