ΑρχικήΣυναυλίεςAmvrakia Music Festival 2024: Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν το φεστιβάλ και...

Amvrakia Music Festival 2024: Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν το φεστιβάλ και το πρόγραμμα

Σας είχαμε ενημερώσει για την προετοιμασία ενός ενδιαφέροντος νέου φεστιβάλ, το Amvrakia Music Festival, το οποίο σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του στο κοινό της επαρχίας και πέρα από αυτή! Έπειτα από την ανακοίνωση των ημερομηνιών του, το φεστιβάλ αποκάλυψε επίσης τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο line up. Συνεχίζοντας, θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες, τα εισιτήρια και την τοποθεσία του φεστιβάλ.

Το πρώτο Amvrakia Music Festival είναι εδώ…

Στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 16 και 17 Αυγούστου η μουσική θα γίνει ένα με τη φύση…

Σε ένα μέρος που για πολλούς είναι άγνωστο, μια ειδυλλιακή τοποθεσία, μια ανάσα δίπλα από τη Λίμνη Αμβρακία, στο άλλοτε -εγκαταλελειμμένο πια- στρατόπεδο Ψαρογιάννη που μετατρέπεται για τις ανάγκες του διημέρου σε εστία πολιτισμού, η μουσική ντύνει  με νότες και ήχους την ομορφιά της φύσης…Μια ιδέα, μια πρωτοβουλία από τους διοργανωτές, μια πρωτοποριακή δράση, ένα πολύχρωμο φεστιβάλ ήρθε να ταράξει τα δεδομένα και να απογειώσει το καλοκαίρι μας στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Εκεί που η φύση ανοίγει την αγκαλιά της απλόχερα, κάτω από τα ελαιόδενδρα και δίπλα από τη λίμνη, ένα υπέροχο τοπίο περιμένει τους επισκέπτες να το ανακαλύψουν για πρώτη φορά…

Το φεστιβάλ θα πλαισιώσουν αγαπημένοι καλλιτέχνες που με τη φωνή τους θα μας ταξιδέψουν στα άδυτα της φαντασίας μας, της ανέμελης παιδικής μας ζωής και σε συνδυασμό  με τη φύση θα μας συμπαρασύρουν σε μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία. Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, στις 16 Αυγούστου, θα ανεβούν στη σκηνή του πρώτου Amvrakia Music Festival οι καλλιτέχνες, με σειρά εμφάνισης: Εθισμός, Παύλος Παυλίδης και Γκιντίκι, ενώ τη δεύτερη μέρα, στις 17 Αυγούστου θα εμφανιστούν οι: Εισβολέας, Σωκράτης Μάλαμας με την Ιουλία Καραπατάκη.

Στο χώρο του φεστιβάλ, στη σκιά των ελαιόδενδρων, θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος διαμονής με σκηνές, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στήσουν τη δική τους σκηνή και να διανυκτερεύσουν. Τις ημέρες του φεστιβάλ πληθώρα εναλλακτικών δραστηριοτήτων θα προσδώσει διαδραστικό χαρακτήρα διασκέδασης για τους επισκέπτες του. Επιπλέον, ο χώρος του φεστιβάλ θα διαθέτει σημεία πώλησης φαγητού καφέ ποτού κτλ.

ΖΗΣΕ, ΑΚΟΥ, ΜΑΓΕΨΟΥ, ΑΦΗΣΟΥ, ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ και ΕΛΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!

Ο χώρος που θα διεξαχθεί το φεστιβάλ είναι ο χώρος όπου βρισκόταν το παλιό Στρατόπεδο Ψαρογιάννη στις όχθες της λίμνης Αμβρακίας στη θέση Άγριλος της Τοπικής Κοινότητας Στάνου του Δήμου Αμφιλοχίας. Η  πρόσβαση στο χώρο του Amvrakia Music Festival  είναι εξαιρετικά εύκολη μέσω της Ιονίας Οδού (Αυτοκινητόδρομος Α5) που διασχίζει κατακόρυφα την Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο. Συγκεκριμένα μπορείτε να φτάσετε στο χώρο του Φεστιβάλ σε λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο σας από πόλεις όπως η Άρτα, η Πρέβεζα, η Λευκάδα, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και η Ναύπακτος, σε λίγο περισσότερο από μια ώρα από Πάτρα και Ιωάννινα και σε περίπου τρεις ώρες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη.

Ο χώρος στάθμευσης εντός του χώρου μπορεί να  εξυπηρετήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων που θα παρκάρουν με τη βοήθεια του προσωπικού του φεστιβάλ χωρίς καμία ταλαιπωρία για τους οδηγούς σε απόσταση μερικών μέτρων από το stage.

Με λίγα λόγια, το Amvrakia Music Festival υπόσχεται ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο μουσική, φύση, δράση και διασκέδαση και σας περιμένει να το ανακαλύψετε.


Amvrakia Music Festival 2024

Amvrakia Music Festival 2024 – Εισιτήρια

Παρασκευή 16/8

Προπώληση 17€

Ταμείο 20€

Γκιντίκι

Παύλος Παυλίδης

Εθισμός

Parking εντός του χώρου του φεστιβάλ


Σάββατο 17/8

Προπώληση 17€

Ταμείο 20€

Σωκράτης Μάλαμας

Εισβολέας

Parking εντός του χώρου του φεστιβάλ


Διήμερο 16+17/8

*Early Birds 28€

Προπώληση 32€

Γκιντίκι

Παύλος Παυλίδης

Εθισμός

Σωκράτης Μάλαμας

Εισβολέας

Camping +1€

Parking εντός του χώρου του φεστιβάλ

*μέχρι εξαντλήσεως

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 15/05 στις 12:00 μ.μ

Εισιτήρια μπορείτε να αγοράσετε ΕΔΩ.


Τοποθεσία

Ο χώρος που θα διαξαχθεί το φεστιβάλ είναι ο χώρος όπου βρισκόταν το παλιό Στρατόπεδο Ψαρογιαννη στις όχθες της λίμνης Αμβρακίας στη θέση Άγριλος της Τοπικής Κοινότητας Στάνου του Δήμου Αμφιλοχίας.

Η πρόσβαση στο χώρο του είναι εξαιρετικά εύκολη μέσω της Ιονίας Οδού (Αυτοκινητόδρομος Α5) που διασχίζει κατακόρυφα την Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο. Συγκεκριμένα μπορείτε να φτάσετε στο χώρο του φεστιβάλ σε λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητό σας από πόλεις όπως η Άρτα, η Πρέβεζα, η Λευκάδα, το Αγρίνιο ,το Μεσολόγγι και η Ναύπακτος, σε λίγο περισσότερο από μια ώρα από Πάτρα και Ιωάννινα και σε περίπου 3 ώρες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη.

Ο χώρος στάθμευσης εντός του Amvrakia Music Festival μπορεί να εξυπηρετήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων που θα παρκάρουν με τη βοήθεια του προσωπικού του φεστιβάλ χωρίς καμία ταλαιπωρία για τους οδηγούς σε απόσταση μερικών μέτρων από το stage


λίμνη αμβρακίας
Λίμνη Αμβρακίας
λίμνη αμβρακίας1
Λίμνη Αμβρακίας
λίμνη αμβρακίας3
Λίμνη Αμβρακίας

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ