ΑρχικήNewsAlpine Mellow και Μαρία Φιρλίγκου ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το...

Alpine Mellow και Μαρία Φιρλίγκου ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το “UNCHAINED”

Η Μαρία Φιρλίγκου κατάγεται από Μυτιλήνη και μένει Αγρίνιο. Είναι συνθέτης,vocalist & καθηγήτρια σύγχρονου τραγουδιού. Έχει συνθέσει μουσική για θέατρο και μικρού μήκους ταινίες. Ετοιμάζει το πρώτο της album με μελοποιημένα ποιήματα του Κ. Καρυωτάκη. Ταυτόχρονα είναι φαν της new metal & metalcore με ακούσματα όπως Muse,,Motionless in white,Bad Omens,. Η συνεργασία με τον Alpine Mellow ήταν μια πολύ ευτυχής συγκυρία αν και η γνωριμία ξεκίνησε διαδικτυακά!Υπήρξε μια άριστη συνεργασία και ήδη συζητάμε για τα επόμενα από κοινού project μας!!

🔺YouTube: Maria Firligu https://youtube.com/@007firma

🔺Instagram: @mariafirligu

🔺Spotify: Maria Firligu https://open.spotify.com/artist/0bGG6C5PS4oogXtmdmCkC5?si=MqEhycCgRIODp6QacgOEfA

🔺Fb: https://www.facebook.com/mariafirligu

Μαρία Φιρλίγκου
Μαρία Φιρλίγκου

Ο Alpine Mellow γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Κύρια μουσικά ερεθίσματα είχε από HIM , και the GazettE. Το 2018 ξεκίνησε να μαθαίνει ακουστική κιθάρα και άρχισε να γράφει δικά του κομμάτια. O Alpine Mellow πρόκειται για ένα solo project. Έχει κυκλοφορήσει δύο single με video clip, το TELOSS, το οποίο μιλάει για τη νόσο ALS και το ALGORYTHM, που μιλάει για την επίδραση των social media. Το τραγούδι UNCHAINED όπου και συνεργάστηκε με τη Μαρία Φιρλίγκου εξ αποστάσεως, μιλάει για έναν χωρισμό από μια τοξική σχέση. Η μουσική τον έχει βοηθήσει να ξεπεράσει αρκετές δύσκολες καταστάσεις στην ζωή του, οπότε πιστεύει πως αν καταφέρει να αγγίξει κάποια άτομα με την σειρά του, θα νιώθει ικανοποιημένος. Άμεσος στόχος του είναι οι συναυλίες στην Ελλάδα ενω παράλληλα ετοιμάζει τις επόμενες κυκλοφορίες του.

YouTube: Alpine Mellow https://youtube.com/@alpinemellow573

Instagram: @alpine_mellow

Spotify: Alpine Mellow https://www.facebook.com/mariafirligu

 

Το τραγούδι UNCHAINED μπορείτε να το βρείτε στο YouTube https://youtu.be/XAwG8wxw7Eg και το Spotify https://open.spotify.com/track/21rohhtMpWCUaIimecvIj1?si=3UR2ThbKS6OxMhOyHtWC0g

Alpine Mellow
Alpine Mellow

Ακούστε το νέο τους τραγούδι το “UNCHAINED”

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ