ΑρχικήNewsAlice Cooper: «Ο Johnny Depp είναι σπουδαίος κιθαρίστας»

Alice Cooper: «Ο Johnny Depp είναι σπουδαίος κιθαρίστας»

To μουσικό εγκώμιο του Τζόνι Ντε έπλεξε ο ζωντανός θρύλος της ροκ, Άλις Κούπερ, ο οποίος είναι και ο frontman των Hollywood Vampires.

Η μπάντα αποτελείται από τον Άλις Κούπερ πίσω από το μικρόφωνο και τους Τζόνι Ντεπ, Τζό Πέρι (από τους «») και Τόμι Χενρικσεν όλους στην κιθάρα. Οι περιοδεύοντες μουσικοί Glen Sobel (ντραμς), Chris Wyse (μπάσο) και Buck Johnson (πλήκτρα), συμπληρώνουν τη σύνθεση όταν σε περιοδεία.

Φυσικά, ο Τζόνι Ντεπ τράβηξε μεγάλη προσοχή στο συγκρότημα δεδομένης της ιδιότητας του ως κινηματογραφικός σταρ, αλλά μιλώντας πρόσφατα στο QFM96, ο Άλις Κούπερ έσπευσε να υποστηρίξει ότι είναι και ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό μουσικός. «Ο Τζόνι είναι υπέροχος. Όταν είναι μαζί μας δεν είναι ένας σταρ του σινεμά, είναι ένας κιθαρίστας», είπε.

«Και είναι σπουδαίος κιθαρίστας. Δεν βγαίνεις με τον Jeff Beck αν δεν ξέρεις να παίζεις κιθάρα, και αυτός είναι πραγματικά παίκτης. Η μπάντα είναι τόσο δεμένη. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια και δεν υπήρξε ποτέ ούτε μια διαφωνία σε αυτό το συγκρότημα. Είναι απλά διασκεδαστικό».

Τα πρόσφατα σετ του συγκροτήματος έχουν συμπεριλάβει πρωτότυπα κομμάτια μαζί με διασκευές των Johnny Thunders, , και Killing Joke μεταξύ άλλων. Έχουν δει επίσης μια σειρά από καλεσμένους όπως ο Ronnie Wood να τους συνοδεύει.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ