ΑρχικήNewsΑκύρωθηκε το Queen Classics Show με τον Ronnie Romero - Δείτε την...

Ακύρωθηκε το Queen Classics Show με τον Ronnie Romero – Δείτε την ανακοίνωση

Την ακύρωση του Classics Show που ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου ανακοίνωσε η Eventation. Η επιστροφή χρημάτων ξεκινάει άμεσα, ενώ η εταιρεία τονίζει ότι θα γίνει προσπάθεια να γίνει το show κάποια άλλη στιγμή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες. 

Η συναυλία Queen Classics Show προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου 2023 στο , ακυρώνεται οριστικά. Λυπούμαστε για την αδυναμία εμφάνισης του αγαπητού μας καλλιτέχνη Ronnie Romero και ελπίζουμε ότι θα μας δοθεί σύντομα νέα ευκαιρία να τον φιλοξενήσουμε με την Morrison Orchestra στην Αθήνα!

Για την ακύρωση εισιτηρίων και επιστροφή χρημάτων παρακαλούμε θερμά να επικοινωνήσετε στο email [email protected] αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας της VIVA και το όνομά σας.

Η επιστροφή αντίτιμου εισιτηρίων γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως έχουν αγοραστεί – στην περίπτωση της αγοράς με την πιστωτική-χρεωστικά κάρτα με την ακύρωση της παραγγελίας τα χρήματα επιστρέφονται αυτόματα στην ίδια κάρτα εντός μερικών μερών, στην περίπτωση που η αγορά έχει γίνει σε φυσικά σημεία πώλησης με μετρητά, πρέπει να μας δηλώσετε τον λογαριασμό με IBAN κατά προτίμηση στην Eurobank η Τράπεζα Πειραιώς για την κατάθεση χρημάτων.

Σας ζητούμε συγγνώμη για όποια αναστάτωση και σας περιμένουμε στις επόμενες μας εκδηλώσεις με δυνατά ονόματα της ροκ σκηνής τον Νοέμβριο στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ