ΑρχικήNewsΑκυρώθηκε η συναυλία των Bury Tomorrow που ήταν προγραμματισμένη στις 20 Απριλίου

Ακυρώθηκε η συναυλία των Bury Tomorrow που ήταν προγραμματισμένη στις 20 Απριλίου

Λίγες μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη συναυλία των Bury Tomorrow στην Ελλάδα, το συγκρότημα αναγκάστηκε να αναβάλει την εμφάνισή τους λόγω απροσδόκητων οικογενειακών υποχρεώσεων.

Παρακάτω θα βρείτε την ανακοίνωση του συγκροτήματος:

Ελλάδα! Είμαστε απογοητευμένοι που πρέπει να ανακοινώσουμε ότι η συναυλία μας στην Αθήνα το Σάββατο 20 Απριλίου, πρέπει να ακυρωθεί λόγω μιας απρόβλεπτης οικογενειακής δέσμευσης.

Ανυπομονούσαμε να έρθουμε για πρώτη φορά, αλλά δυστυχώς αυτό είναι αναπόφευκτο. Αν και ελπίζαμε να ανακοινώσουμε με μια νέα προγραμματισμένη ημερομηνία, αυτό δεν ήταν ακόμη δυνατό να επιβεβαιωθεί λόγω των υπαρχουσών δεσμεύσεών μας για περιοδεία και έτσι τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοράσει θα επιστραφούν.

Προσπαθούμε να κλείσουμε μία νέα ημερομηνία για την Ελλάδα σύντομα. 

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε πως λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων που δεν είναι δυνατόν να προσπεραστούν, η προγραμματισμένη εμφάνιση των Bury Tomorrow στην Αθήνα για το Σάββατο 20 Απριλίου αναβάλλεται.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βρούμε νέα ημερομηνία διεξαγωγής με το γραφείο των καλλιτεχνών το συντομότερο δυνατόν.

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου θα αποσταλεί email σε όλους τους κατόχους των εισιτηρίων με τους τρόπους εξαργύρωσης ή μεταφοράς των εισιτηρίων τους.

Bury Tomorrow cancel

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ