ΑρχικήNewsΑκύρωση της αποψινής συναυλίας των Queen Symphonic στον Λυκαβηττό

Ακύρωση της αποψινής συναυλίας των Queen Symphonic στον Λυκαβηττό

Την ακύρωση της συναυλίας “Queen Symphonic”, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή (21/06), ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής. ΤΙ θα γίνει με τα εισιτήρια.

Η προγραμματισμένη συναυλία των “Queen Symphonic” για την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού ακυρώθηκε.

Η εταιρεία που οργάνωσε τη συναυλία ανακοίνωσε την ακύρωση, καθώς οι αρχές επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής στο θέατρο λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς. Όσον αφορά τα εισιτήρια, η εταιρεία θα προβεί στην άμεση επιστροφή του αντιτίμου τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής:

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, θα απαγορεύεται η διέλευση στον λόφο του Λυκαβηττού, το δημοτικό θέατρό του θα παραμείνει κλειστό και αναγκαστικά η συναυλία “QUEEN SYMPHONIC”, ματαιώνεται.

Η Παραγωγός εταιρεία, προχωράει στην άμεση επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων σας.

Σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Δείτε ΕΔΩ), η περιοχή της Αττικής, για αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 5 (κατάσταση συναγερμού – Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς) και ως εκ τούτου επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής επισκεπτών.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ