ΑρχικήNewsΤο Spotify αυξάνει τις τιμές των Premium προγραμμάτων του

Το Spotify αυξάνει τις τιμές των Premium προγραμμάτων του

Το Spotify θα αυξήσει πράγματι τις τιμές του ξεκινώντας από σήμερα. Πέρα από την Αμερική, οι αυξήσει επηρεάζουν και την Ελλάδα, την Κύπρο, καθώς και πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Με περισσότερους από 200 εκατομμύρια Premium συνδρομητές, είμαστε περήφανοι που είμαστε η πιο δημοφιλής audio streaming συνδρομητική υπηρεσία στον κόσμο, παρέχοντας στους Premium χρήστες πρόσβαση σε μουσική on-demand και χωρίς διαφημίσεις, λήψη μουσικής εκτός σύνδεσης και υψηλής ποιότητας streaming. Το τοπίο της αγοράς συνεχίζει να εξελίσσεται όμως από τότε που ξεκινήσαμε. Για να μπορούμε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, αλλάζουμε τις τιμές του Premium σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι ενημερώσεις θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξία στους fans και τους καλλιτέχνες στην πλατφόρμα μας.

Οι νέες τιμές του στην Ελλάδα:

Όλα τα πακέτα έγιναν τουλάχιστον €1 ακριβότερα το μήνα, όπως θα διαπιστώσετε:

Individual – €7,99/μήνα (1 λογαριασμός)
Duo – €10,49/μήνα (2 λογαριασμοί)
Family – €12,99/μήνα (Έως 6 λογαριασμοί)
Student – €4,49/μήνα (1 λογαριασμός)

Μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις αυξήσεις των τιμών σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Spotify:

Πότε θα ξεκινήσει το Spotify να χρεώνει τους υπάρχοντες συνδρομητές του Premium με τη νέα τιμή;

Οι υπάρχοντες συνδρομητές του προγράμματος Spotify Premium θα ειδοποιηθούν μέσω email και θα έχουν στη διάθεσή τους έναν μήνα περίοδο χάριτος, προτού τεθεί σε ισχύ η νέα τιμή, εκτός αν ακυρώσουν τη συνδρομή τους πριν από τη λήξη της περιόδου χάριτος.

Είμαι σε περίοδο δοκιμής. Θα χρεωθώ με τη νέα τιμή μετά τη λήξη της περιόδου δοκιμής;

Αν είσαι σε περίοδο δοκιμής, θα έχεις στη διάθεσή σου 1 μήνα στην αρχική τιμή, μετά τη λήξη της περιόδου δοκιμής. Έπειτα, θα τεθεί σε ισχύ η νέα τιμή για το πρόγραμμά σου.

Τι θα συμβεί αν δεν θέλω να πληρώσω αυτή τη νέα τιμή;

Προσφέρουμε πολλά προγράμματα συνδρομής Premium, ειδικά σχεδιασμένα για τις εξελισσόμενες ανάγκες σου. Ρίξε μια ματιά στον ιστότοπο του Spotify για να μάθεις αν πληροίς τις προϋποθέσεις άλλων προγραμμάτων.

Εναλλακτικά, παρέχουμε επίσης μια δωρεάν υπηρεσία που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και η οποία σου επιτρέπει να μην χάσεις την επαφή με την αγαπημένη σου μουσική και τα αγαπημένα σου podcast, και να διατηρήσεις την πρόσβαση σε όλα τα κομμάτια, τις playlist και τα podcast που έχεις αποθηκεύσει.

Μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή σου ανά πάσα στιγμή. Θυμήσου, όμως, να το κάνεις πριν από την επόμενη ημερομηνία χρέωσής σου.

Πού μπορώ να βρω την ημερομηνία χρέωσής μου;

Η ημερομηνία χρέωσής σου εξαρτάται από την ημερομηνία που έγινες συνδρομητής στην υπηρεσία μας. Μπορείς να τη βρεις στη σελίδα του λογαριασμού σου.

Μπορώ ακόμα να εξαργυρώσω τη δωροκάρτα μου;

Ναι, μπορείς ακόμα να εξαργυρώσεις τη δωροκάρτα σου, ακόμα και αν είχε αγοραστεί σε χαμηλότερη τιμή. Έχε υπόψη σου ότι οι δωροκάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο στο πρόγραμμα Premium Individual.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ