ΑρχικήNewsΤι λέει η πρόγνωση του καιρού για την ώρα της συναυλίας των...

Τι λέει η πρόγνωση του καιρού για την ώρα της συναυλίας των Imagine Dragons

Η πρόβλεψη του meteo.gr για την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ.

Update: 19:45

Οι έχουν φτάσει στο ΟΑΚΑ κι είναι έτοιμοι να παίξουν!
Οι AJR βρίσκονται ήδη στη σκηνή!


 

Update: 19:00

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, η συναυλία δεν θα αναβληθεί. Τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Προς το παρόν υπάρχει αναστολή του ανοίγματος των πυλών. Όσοι βρίσκονται στον χώρο, θα μετακινηθούν προς το κλειστό του ΟΑΚΑ μέχρι να κοπάσουν τα φαινόμενα.


Update: 17:30

⚠️Όσοι βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ για τη συναυλία των Imagine Dragons, καθοδηγούμενοι από το προσωπικό της διοργάνωσης θα κατευθυνθούν προς το γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ προκειμένου να προφυλαχθούν από τη βροχή μέχρι να κωπάσουν τα φαινόμενα.
⚠️Θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση για την ώρα που θα ανοίξουν οι πόρτες για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
⚠️ Προς το παρόν θα υπάρξει προσωρινή αναστολή του ανοίγματος των πορτών.

 

Αντίστροφα μετράει η ώρα για την μεγάλη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ και οι σκέψεις των φαν είναι το πώς θα εξελιχθεί η  κακοκαιρία «Daniel» για να μπορέσει το κοινό να απολαύσει το διεθνούς φήμης συγκρότημα.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, η κακοκαιρία έχει πλήξει και την Αττική με έντονες βροχοπτώσεις σε αρκετά σημεία της Αθήνας. Επομένως, υπάρχει αρκετή ανησυχία στο κοινό που έχει προμηθευτεί τα εισιτήριά του και θέλει να βρεθεί στο ΟΑΚΑ το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr, η πρόβλεψη για την περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου δείχνει ότι την ώρα της συναυλίας, δηλαδή στις 21:00, υπάρχει πιθανότητα για ασθενή βροχή. Αν, τελικά, ισχύσει η πρόβλεψη αυτή, δεν δημιουργείται πρόβλημα στη διεξαγωγή της συναυλίας και θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ