ΑρχικήNewsΤιμητική πλακέτα για τους Imagine Dragons για τα 350.000.000 streams στην Ελλάδα

Τιμητική πλακέτα για τους Imagine Dragons για τα 350.000.000 streams στην Ελλάδα

Oι  εμφανίστηκαν μπροστά στους χιλιάδες Έλληνες θαυμαστές τους, στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Τετάρτης παρά την έντονη βροχόπτωση και το μήνυμα από το 112.

Άλλωστε, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το συγκρότημα εμφανιζόταν στη χώρα μας και σίγουρα οι θαυμαστές τους ανυπομονούσαν γι' αυτήν τη συναυλία εδώ και χρόνια.

Λίγο πριν οι Imagine Dragons ανέβουν στη σκηνή έγινε η απονομή της αναμνηστικής πλακέτας για τα 350.000.000 streams στην Ελλάδα. Την απονομή έκαναν η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI, A Universal Music Company Μαργαρίτα Μάτσα, μαζί με τον διευθυντή ξένου ρεπερτορίου Αλέξη Πατάκη και τον Τζιμ Βαρούνη από το international marketing.

Οι Imagine Dragons, στα 12 χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους με τίτλο «Night Visions», κατάφεραν να γίνουν ένα από τα πιο επιτυχημένα σύγχρονα μουσικά συγκροτήματα και να βρεθούν ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Οι πωλήσεις των δίσκων τους ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια.

Photo: Αφροδίτη Ζαγγανά Στη φωτογραφία οι Imagine Dragons με τη διευθύνουσα σύμβουλο της Minos EMI, A Universal Music Company Μαργαρίτα Μάτσα, τον διευθυντή ξένου ρεπερτορίου Αλέξη Πατάκη και τον υπεύθυνο international marketing Τζιμ Βαρούνη

Η ιστορία των Imagine Dragons συνεχίζεται με τεράστιες επιτυχίες όπως τα «Βones», «Enemy», «Believer», «Thunder» και «Demons» με το συγκρότημα να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κυριαρχώντας στο ραδιόφωνο και γεμίζοντας τα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου στις περιοδείες τους.

ΠΗΓΗ: instyle.gr

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ