ΑρχικήNewsΣτην Πλατεία Νερού θα γίνει η συναυλία του Louis Tomlinson λόγω αυξημένης...

Στην Πλατεία Νερού θα γίνει η συναυλία του Louis Tomlinson λόγω αυξημένης ζήτησης

O  Louis Tomlison, πρώην μέλος των One Direction, έρχεται στην Ελλάδα για μία συναυλία που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο θέατρο Πέτρας, όμως η αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων, οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση να μεταφερθεί η εμφάνιση στην Πλατεία Νερού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες: 

H συναυλία στις 20 Σεπτεμβρίου, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού, θα γίνει στην Πλατεία Νερού (Ποσειδώνος 2616, 176 74). Όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για τη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας ισχύουν κανονικά για τον νέο χώρο χωρίς να χρειάζεται να γίνει κάποια αλλαγή.

Τα εισιτήρια της κατηγορίας «Αμφιθέατρο» τα οποία έχουν αγοραστεί για το Θέατρο Πέτρας ισχύουν για την ειδικά διαμορφωμένη VIP ζώνη στο νέο χώρο. Η ζώνη αυτή βρίσκεται σε ειδική υπερυψωμένη εξέδρα με πολύ καλή οπτική επαφή με την σκηνή και παροχές όπως μπαρ και WC αποκλειστικά για την χρήση από τους VIP θεατές. Η VIP εξέδρα είναι για περιορισμένο αριθμό ατόμων (1000 άτομα), τα VIP εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί.

Η εξέδρα αυτή δεν έχει καρέκλες και φιλοξενεί όρθιους θεατές. Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και με κινητικά προβλήματα τα οποία δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την συναυλία όρθιοι υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος ΑΜΕΑ με ράμπα και καρέκλες.

Παρακάτω θα βρείτε το σχήμα διαμορφωμένου χώρου στην Πλατεία Νερού για την συναυλία του Louis Tomlinson.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής χώρου της εκδήλωσης και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες τα εισιτήρια στην περίπτωση αυτή δεν επιστρέφονται και δεν ακυρώνονται.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email mmi.bg.refund@gmail.com Θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση για τις ώρες προσέλευσης του κοινού και έναρξης της συναυλίας εντός επόμενων ημερών. Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού να ζήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του Louis Tomlinson “Faith in the Future”.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ