ΑρχικήΣαν ΣήμεραΣαν σήμερα, το 1981 ο Bruce Dickinson γίνετε τραγουδιστής των Iron Maiden!

Σαν σήμερα, το 1981 ο Bruce Dickinson γίνετε τραγουδιστής των Iron Maiden!

Μερικά “τυχαία” γεγονότα στη ζωή μας και γενικά στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλάζουν το ρου αυτής με θαυμαστά γεγονότα να παράγονται από τη τυχαία αυτή σύγκρουση των “σωματιδίων της τύχης” και να ορίζουν πολλά πράγματα γύρω μας, ακόμη και το βαθύ πυρήνα του εγώ και της ίδιας της ύπαρξης μας!!

Γραφεί το Rockoverdose.gr


Μπορεί όλο αυτό ν' ακούγεται μια βαθυστόχαστη αμπελοφιλοσοφία για κάποιους, αλλά εγώ ερωτώ: “Πως θα ήταν η ζωή των metalheads του πλανήτη Γη, αν ο γνωστός σε όλους μας Bruce Dickinson έπαιρνε πιο “ζεστά” στο νεαρό της ηλικίας του το να γίνει πιλότος και όχι να σταθεί πίσω απ' το μικρόφωνο τους γνωστούς σε όλους Iron Maiden ;!

Δε χρειάζεται ν' απαντήσετε μιας και γνωρίζουμε όλοι την απάντηση!!

Ευτυχώς για μας αρκετά χρόνια πριν και όταν ακόμα τραγουδούσε για τους SAMSON , ο Brucάκος είδε live τους Iron Maiden με το Paul Di Anno στα φωνητικά και δύο πράγματα σκέφτηκε.

Πρώτα απ' όλα πως του άρεσε πολύ αυτή η μπάντα κι έπειτα πως έπρεπε να τραγουδά εκείνος γι' αυτούς!!!

Όπερ και εγένετο κι έτσι 42 χρόνια πριν, το 1981 o Bruce Air Raid Siren Dickinson φρόντισε οι παιδικοί εφιάλτες μας να γίνουν πραγματικότητα, δημιουργώντας επίσης εκατομμύρια καρδιοχτύπια κι εγκεφαλικά σε ανυποψίαστους νέους!

Fly Up The Irons!!!

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ