ΑρχικήNewsΠιο ακριβό το Spotify; - Φέρνει νέα υπηρεσία και πλεονεκτήματα

Πιο ακριβό το Spotify; – Φέρνει νέα υπηρεσία και πλεονεκτήματα

Σύμφωνα με φήμες που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν έρχεται νέα συνδρομή από το με αυξημένη τιμή αλλά και πλεονεκτήματα.

Έντονη είναι η φημολογία ότι το Spotify θα φέρει νέα συνδρομή με μεγαλύτερη τιμή αλλά και πλεονεκτήματα. Για την ακρίβεια, η υπηρεσία είχε ανακοινώσει την υπηρεσία αυτή προ πολλών μηνών αλλά ποτέ δεν την έθεσε σε… λειτουργία.

Ωστόσο, πλέον, φαίνεται ότι έχει φτάσει η ώρα και αυτή θα ενεργοποιηθεί. Βάσει των όσων είχε ανακοινώσει η υπηρεσία αυτή λέγεται «Superpremium», η τιμή της θα ανέρχεται περίπου στα 20 δολάρια, που ενδεχομένως στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι 20 ευρώ και θα έχει πολλά καλούδια…

Αρχικά, θα σου δίνει τη δυνατότητα για να streamάρεις μουσική αλλά στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, με 24-bit χωρίς lag και καθυστερήσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα, ενώ θα προσφέρει και την ακρόαση από audiobook συνολικής διάρκειας 30 ωρών κάθε μήνα. Θα δίνει -επίσης- την δυνατότητα για να ταξινομεί κάποιος τη βιβλιοθήκη με τραγούδια και playlist με συγκεκριμένα κριτήρια, όπως διάθεση, αλλά και είδος μουσικής, ενώ ίσως ένα από τα πιο σημαντικά είναι ότι θα υποστηρίζει το stream των τραγουδιών με αρχεία άλλης κωδικοποίησης με μικρότερα αρχεία με ό,τι συνεπάγεται από αυτό.

Η Spotify αρνήθηκε, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο εξωτερικό να επιβεβαιώσει, να διαψεύσει και γενικότερα να σχολιάσει τις παραπάνω πληροφορίες. Ωστόσο, ήδη πολλοί πιστεύουν ότι σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, την στιγμή που ένας χρήστης από το Reddit αναφέρει ότι έχει ανακαλύψει τον κώδικα των αλλαγών που έχει δουλέψει η υπηρεσία για την εφαρμογή του.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ