ΑρχικήNewsΟ Slash ευγνωμονεί τον Michael Jackson που τον άφησε να «κάνει τα δικά του»...

Ο Slash ευγνωμονεί τον Michael Jackson που τον άφησε να «κάνει τα δικά του» στις συνεργασίες τους

«Διαφορετικά αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ».

Ο δήλωσε ότι οι συνεργασίες του με τον πιθανότατα δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί αν είχε αναγκαστεί να περιοριστεί ως μουσικός.

Ο 58χρονος κιθαρίστας των Guns N' Roses συνεργάστηκε με τον εκλιπόντα βασιλιά της pop σε τραγούδια όπως τα «D.S.», «Morphine» και «Give Into Me».

Ο Slash, ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η συνεργασία με τον Michael Jackson ήταν για εκείνον μία ευκαιρία να εξελιχθεί ως μουσικός και να μάθει να προσαρμόζεται σε διαφορετικές καταστάσεις, μοιράστηκε με το ComingSoon.net τις αναμνήσεις του από τη συνύπαρξή του με τον βασιλιά της pop.

«Εξελίχθηκε σε πολλές ζωντανές εμφανίσεις και άλλα πράγματα κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου τη δεκαετία του '90», ανέφερε.

«Νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο ταυτιζόταν με αυτή που πίστευε ότι ήταν η διαδρομή μου και με άφησε να κάνω τα δικά μου πράγματα», πρόσθεσε.

«Οπότε ήταν υπέροχο για εμένα γιατί μου άρεσε να δουλεύω με τον Michael, επειδή ήταν ένα τόσο εκπληκτικό ταλέντο. Πιθανότατα δεν θα μου άρεσε αν προσπαθούσε να με κάνει να συμβαδίσω με κάποιο άλλο πρόσωπο ή στυλ και πιθανότατα αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ», εξήγησε.

Ο Slash αποκάλυψε επίσης πώς αντέδρασε ο Michael Jackson όταν τον άφησε να «κάνει τα δικά του» στην ηχογράφηση του τραγουδιού «Give In To Me», το οποίο συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «Dangerous» του Jackson που κυκλοφόρησε το 1991.

«Ο Mike απλά κάνει τα δικά του πράγματα και τα κάνει τόσο απίστευτα καλά», σημείωσε ο κιθαρίστας.

«Θέλω να πω, απλά αποπνέει… Απλά βγαίνει από μέσα του και με άφησε να κάνω τα δικά μου. Οπότε έκανα αυτό που ήταν φυσικό για εμένα και με άφησε να έχω το λόγο – αυτό ήταν βασικά», συνέχισε.

«Και πάλι, δεν το είχαμε σκεφτεί πολύ. Όταν έκανα το “Give In To Me”, πήγα στο στούντιο και συναντήθηκα με τον Michael για περίπου 15 λεπτά. Εκείνος πήγε για δείπνο και εγώ δούλευα με τον παραγωγό και απλά έβαλα κιθάρες στο πράγμα και έφυγα», περιέγραψε.

«Μετά το άκουσε ο Michael και με πήραν τηλέφωνο την επόμενη ημέρα. “Του αρέσει πολύ. Είναι υπέροχο”», είπε.

Ενώ ο Slash πρόσθεσε τη δεξιοτεχνία του στην κιθάρα σε πολλά τραγούδια του Michael Jackson και τον συνόδευσε και επί σκηνής σε αρκετές περιπτώσεις από το 1991 έως το 2001, ισχυρίστηκε ότι δεν είχαν ποτέ μία «πραγματική συνεργασία».

«Δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε “πραγματική” συνεργασία, ήταν απλώς κάτι όπως το εξής: “Slash, κάνε τα δικά σου σε αυτό”. [γέλια]. Τέτοιου είδους συμφωνία», σχολίασε.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ