ΑρχικήNewsΟ Marlin Manson κατηγορείτε για επίθεση σε μία εικονολήπτρια

Ο Marlin Manson κατηγορείτε για επίθεση σε μία εικονολήπτρια

Ο Marilyn Manson θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο και να προσφέρει 20 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Ο θα δηλώσει στο δικαστήριο ότι δεν αντικρούει τις κατηγορίες για ελαφρά επίθεση σε μία εικονολήπτρια κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας το 2019 στο New Hampshire.

Στον Marilyn Manson απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δύο πλημμελήματα απλής επίθεσης αφού μία εικονολήπτρια τον κατηγόρησε ότι την έφτυσε και φύσηξε τη μύτη του προς το μέρος της στη συναυλία του στο Bank of New Hampshire Pavilion.

Η δεύτερη κατηγορία θα αποσυρθεί με την παραδοχή της ενοχής του κατόπιν συμφωνίας με τους εισαγγελείς, σύμφωνα με έγγραφο του δικηγόρου του.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας να μην αντικρούσει τις κατηγορίες, αλλά και ούτε να παραδεχτεί την ενοχή του, ο Marilyn Manson θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο ύψους 1.200 δολαρίων και να προσφέρει 20 ώρες κοινωνικής εργασίας για το παράπτωμα με το φύσημα της μύτης.

Τον Μάιο του 2021, το αστυνομικό τμήμα του Gilford του New Hampshire είχε ανακοινώσει ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Marilyn Manson σε σχέση με το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2019.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, ο Marilyn Manson πλησίασε τηβ εικονολήπτρια, η εταιρεία της οποίας είχε συνάψει για πρώτη φορά σύμβαση με το Bank of New Hampshire Pavilion για εκείνη τη συναυλιακή περίοδο, πλησίασε το πρόσωπό του κοντά στην κάμερα και την έφτυσε και στα δύο χέρια.

Ο Marilyn Manson επέστρεψε για δεύτερη φορά και κάλυψε τη μία πλευρά του ρουθουνιού του για να φυσήξει προς την κατεύθυνση της εικονολήπτριας.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο Guilford του New Hampshire στις 19 Αυγούστου 2019 στο πλαίσιο της περιοδείας του «Hell Never Dies Tour» με τον Rob Zombie.

Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος του Marilyn Manson, Howard King, ανέφερε: «Δεν είναι μυστικό για όποιον έχει παρακολουθήσει συναυλία του Marilyn Manson ότι του αρέσει να είναι προκλητικός επί σκηνής, ειδικά μπροστά στην κάμερα».

«Αυτή η αγωγή για πλημμέλημα κατατέθηκε αφού λάβαμε αίτημα για αποζημίωση άνω των 35.000 δολαρίων από μία εικονολήπτρια του χώρου αφού μία μικρή ποσότητα σάλιου ήρθε σε επαφή με το χέρι της. Αφού ζητήσαμε αποδείξεις για την υποτιθέμενη ζημιά, δεν λάβαμε ποτέ απάντηση», υποστήριξε.

«Όλοι αυτοί ο ισχυρισμοί είναι γελοίος, αλλά παραμένουμε προσηλωμένοι στη συνεργασία μας με τις αρχές, όπως πάντα», πρόσθεσε.

Διαψεύδοντας τη δήλωση του Howard King, τρία άτομα που παρευρέθηκαν στη συναυλία, μεταξύ των οποίων και ένας φύλακας ασφαλείας, είπαν στο People ότι είδαν τον Marilyn Manson να φτύνει και να «ρίχνει τη βλέννα του» προς τον εικονολήπτρια.

«Έφτυνε παντού και κάποια στιγμή πήγε στην κάμερά της, οπότε εκείνη τη σκούπισε και φάνηκε ενοχλημένη. Εκείνος το πρόσεξε και συνέχισε να φτύνει επίτηδες την κάμερά της», δήλωσε μία από τους θεατές στο People.

«Νομίζω ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν κατέβηκε κάτω, έφτασε σε απόσταση περίπου ενός μέτρου από εκείνη και έφτυσε δυνατά, όχι στην κάμερα. Εκείνη θύμωσε και αηδίασε, οπότε έφυγε βιαστικά και εκείνος απλά γελούσε», περιέγραψε.

«Σταμάτησα να ακούω τη μουσική του μετά από αυτό και είπα στον σύζυγό μου ότι δεν θα ξαναπάω σε καμία συναυλία του», πρόσθεσε.

Ένας δεύτερος θεατές επιβεβαίωσε την ιστορία, λέγοντας ότι ο Marilyn Manson έσκυψε και έριξε τη βλέννα του προς τη γυναίκα. «Θυμάμαι ότι απλά γελούσε με αυτό που έκανε», είπε.

«Ήμουν εκεί όταν συνέβη, ήταν απίστευτα έξαλλη όταν της το έκανε αυτό», δήλωσε ένας τρίτος άνδρας που εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας στον χώρο.

«Την έφτυσε μερικές φορές και στη συνέχεια έσκυψε πολύ κοντά στην κάμερα και της έριξε ένα τεράστιο ποσό βλέννας. Μετά από αυτό, παραλίγο να πετάξει κάτω την κάμερά της», περιέγραψε.

Πέρυσι, ο Marilyn Manson αποπέμφθηκε από τη δισκογραφική του εταιρεία Loma Vista Recordings και το πρακτορείο ταλέντων CAA αφού τουλάχιστον 15 γυναίκες, μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Evan Rachel Wood, τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση.

Ο Marilyn Manson, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Brian Warner, έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι είναι «φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας».

Πηγή

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ