ΑρχικήNewsΟ Bruce Springsteen ακύρωσε όλες τις συναυλίες του για το 2023

Ο Bruce Springsteen ακύρωσε όλες τις συναυλίες του για το 2023

Ο ανακοίνωσε σήμερα ότι αναβάλλει για το 2024 όλες τις φετινές συναυλίες του,  προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία για το γαστρικό έλκος που τον ταλαιπωρεί.

Το «Αφεντικό», που μόλις έκλεισε τα 74 του, είχε ήδη ακυρώσει τις συναυλίες του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), θα συνεχίσει τη θεραπεία του και τους επόμενους μήνες. Για τον λόγο αυτόν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του μετατίθενται για το επόμενο έτος.

«Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τους θαυμαστές για τις ευχές, τα ενθαρρυντικά λόγια και την υποστήριξή τους. Πάω καλύτερα και ανυπομονώ να σας δω όλους την επόμενη χρονιά», πρόσθεσε.

Οι νέες ημερομηνίες των συναυλιών θα ανακοινωθούν προσεχώς. Όσοι είχαν ήδη πάρει εισιτήριο για τις φετινές εμφανίσεις του Σπρίνγκστιν θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν του χρόνου ή να τους επιστραφούν τα χρήματά τους μέσα σε 30 ημέρες.

Ο τραγουδιστής έκανε περιοδεία με τους μουσικούς του, την “E Street Band”, από τις αρχές του έτους. Ανέβαλε όμως τις συναυλίες του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου λόγω του έλκους από το οποίο πάσχει.

 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ