ΑρχικήΣυναυλίεςΟι She Wants Revenge ζωντανά στο Gagarin 205 - Στις 5 Σεπτεμβρίου

Οι She Wants Revenge ζωντανά στο Gagarin 205 – Στις 5 Σεπτεμβρίου

Οι goth dance ήρωες θα εμφανιστούν στο Gagarin 205

Οι goth dance ήρωες She Wants Revenge έρχονται στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο , την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Πολλά ήταν τα νέα συγκροτήματα των '00s που αναδύθηκαν από τη σπουδαία κληρονομιά ογκόλιθων όπως οι Bauhaus, , , ενώ από τη σκοτεινή ηλεκτρονική σκηνή που δημιουργήθηκε εκ νέου ξεπήδησαν σχήματα που προσπέρασαν την καιροσκοπική προσέγγιση της περιβόητης “goth αισθητικής” και θεωρούνται, πλέον, σχεδόν κλασικά.

Το ντουέτο των Justin Warfield και Adam Breivin είναι μια τέτοια περίπτωση:

Mινιμαλιστικός αλλά γεμάτος ήχος, ατμοσφαιρικά synths, ακαταμάχητο drum machine, ένα όνομα με ασαφή (…αλλά υπαρκτή) αναφορά στους Joy Division και εντυπωσιακό artwork στα εξώφυλλα των δίσκων: Ιδού μια μπάντα που ήρθε για να μείνει, ξεχωρίζοντας από τις μπόλικες του είδους. Και ίσως, μια από τις καλύτερες μπάντες της δεκαετίας.

Οι She Wants Revenge αναβίωσαν την παράδοση του post punk προσπερνώντας τις μόδες και γνωρίζοντας εντυπωσιακή επιτυχία. Το πρώτο τους άλμπουμ, με τίτλο το όνομά τους, ακουγόταν ως μια διακήρυξη αγάπης για το είδος, ενώ το δεύτερο (“This Is Forever”) ήταν η απτή απόδειξη πως το συγκεκριμένο genre έχει όντως διάρκεια – μεγαλύτερη από τους πολλούς επίδοξους συνεχιστές των “μεγάλων” του χώρου.

Το γκρουπ που συζητήθηκε για τα εξώφυλλα των δίσκων του (απεικόνιζαν και τα δύο μια γυναίκα με εσώρουχα, με το “This Is Forever” να έχει, αδιαμφισβήτητα, μια περισσότερο ερεβώδη διάθεση) ήταν τελικά κάτι παραπάνω από δύο εξώφυλλα.

Οι Warfield and Breyvin δεν γοητεύονται μόνο από τους ψυχρούς και σκυθρωπούς βρετανούς goth πρωτοπόρους αλλά και από το πικάντικο άρωμα του μποέμ Λος Άντζελες των '70s και '80s. Αυτός ο συνδυασμός, που φέρουν με ευκολία, είναι που κάνει τη μουσική των She Wants Revenge θελκτική για τους απανταχού εσωστρεφείς ρομαντικούς μουσικόφιλους.

Tickets

SHE WANTS
REVENGE - Αφίσα

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ