ΑρχικήNewsΟι Fates Warning δήλωσαν ότι δεν θα κυκλοφορήσουν άλλους νέους δίσκους

Οι Fates Warning δήλωσαν ότι δεν θα κυκλοφορήσουν άλλους νέους δίσκους

Όπως φαίνεται, η απόφαση των Fates Warning συμφωνα με το Rocking.gr να σταματήσουν να κυκλοφορούν νέους δίσκους, είναι πλέον επίσημη.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής του εμβληματικού progressive rock/metal σχήματος, Ray Alder, επιβεβαίωσε τη σχετική φημολογία σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μιλώντας στο πιο πρόσφατο τεύχος του Prog Magazine στα πλαίσια της κυκλοφορίας του προσωπικού του δίσκου “II”, o Alder ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εάν οι Fates Warning δεν σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν άλλους νέους δίσκους, τότε χρειάζομαι ένα μέσο έκφρασης. Δεν θέλω να ενταχθώ σε άλλη μπάντα, οπότε μια σόλο καριέρα φαντάζει ως το πιο λογικό πράγμα».

Εμβαθύνοντας, ο frontman δήλωσε:

«O Jim (Matheos) λέει πως δεν θέλει να γράψει άλλη νέα μουσική για τη μπάντα. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει, δεν ξέρω, θα πρέπει να μιλήσεις μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν άλλες συναυλίες. Οι Fates Warning δεν διαλύονται. Απλώς σημαίνει πως δεν θα υπάρχει άλλη νέα μουσική. Και χρειάζομαι ένα τρόπο να εκφραστώ. Η μουσική είναι στη ζωή μου για πάνω από 30 χρόνια».

 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ