ΑρχικήΣυναυλίεςΟι Coldplay στην Ελλάδα το 2024!

Οι Coldplay στην Ελλάδα το 2024!

Επίσημο ακόμα δεν είναι, αλλά μόνο η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί ότι οι έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2024. Λεπτομέρειες δεν έχουμε ακόμα, αλλά δεν θα αργήσουμε να μάθουμε περισσότερα, αφού στις 20 Ιουλίου και αφού ολοκληρωθεί αυτό το σκέλος της ευρωπαϊκής περιοδείας θα γίνει η ανακοίνωση το 2024.

Τα στοιχεία που δείχνουν Ελλάδα, ήρθαν από ένα βίντεο που προβλήθηκε στις οθόνες της εμφάνισης τους στο Άμστερνταμ και ανάμεσα στις σημαίες υπάρχει και η ελληνική. Το δεύτερο εξίσου σημαντικό στοιχείο, είναι η δημοσίευση στο instagram της Fronstage (που από κοινού με την High Priority φέρνουν φέτος τους Guns ‘N Roses).

Δείχνει… έναν εξωγήινο έξω από την Βουλή στο Σύνταγμα και όχι μόνο, που κρατάει μία ταμπέλα με το hashtag #MOTSWT (Music of the Spheres World Tour), προαναγγέλλοντας ανακοίνωση για την Πέμπτη.

Εκτός από την Ελλάδα, οι χώρες που αναμένεται να περιλαμβάνει η περιοδεία είναι: Ρουμανία, Ουγγαρία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Φινλανδία, Αυστρία και Ιρλανδία και λογικά πάμε για το επόμενο καλοκαίρι. Περισσότερα την Πέμπτη λοιπόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ColdplayXtra (@coldplayxtra)

Πηγή

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ