ΑρχικήNewsΞεκίνησαν οι αντιδράσεις αφού ο Alice Cooper αποκάλεσε «μόδα» τη διεμφυλικότητα

Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις αφού ο Alice Cooper αποκάλεσε «μόδα» τη διεμφυλικότητα

Η εταιρεία Vampyre Cosmetics αποσύρθηκε από τη συνεργασία τους με τον Alice Cooper μετά τις δηλώσεις του.

Εταιρεία καλλυντικών ακύρωσε τη συνεργασία της με τον , αφού αυτός εξέφρασε τη γνώμη του για τα τρανς άτομα προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Σε δήλωσή της, η Vampyre ανέφερε: «Υπό το πρίσμα των πρόσφατων δηλώσεων του Alice Cooper δεν θα ολοκληρώσουμε πλέον μια συνεργασία μας για προϊόντα μακιγιάζ. Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των μελών της LGBTQIA+ κοινότητας και πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη. Όλες οι πωλήσεις προπαραγγελιών θα επιστραφούν».
Στη συνέντευξη, ο Cooper ρωτήθηκε τι σκέφτεται για τα πρόσφατα σχόλια ορισμένων νεότερων συναδέλφων του, ειδικά ως «κάποιος που έπαιξε με τις προσδοκίες των φύλων από νωρίς».

Ο ίδιος έδωσε μια μακροσκελή απάντηση, λέγοντας: «Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν περιπτώσεις τρανσέξουαλ, αλλά φοβάμαι ότι είναι επίσης μια μόδα, και φοβάμαι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είναι αυτό επειδή θέλουν να είναι εκείνο. Το βρίσκω λάθος όταν έχεις ένα εξάχρονο παιδί που δεν έχει ιδέα, θέλει απλώς να παίξει, και εσύ το μπερδεύεις λέγοντάς του: “Ναι, είσαι αγόρι, αλλά θα μπορούσες να είσαι και κορίτσι αν το ήθελες”»

«Νομίζω ότι αυτό είναι τόσο μπερδεμένο για ένα παιδί. Ακόμα και για έναν έφηβο. Προσπαθείς ακόμα να βρεις την ταυτότητά σου, και όμως υπάρχει αυτό το πράγμα που λέει: “Ναι, αλλά μπορείς να γίνεις ό,τι θέλεις. Μπορείς να γίνεις γάτα αν το θέλεις. Εννοώ, αν ταυτίζεσαι ως δέντρο… Και εγώ λέω, “Έλα τώρα!” Σε τι είμαστε, σε ένα μυθιστόρημα του Kurt Vonnegut; Είναι τόσο παράλογο, που έχει φτάσει πλέον στο σημείο του παραλόγου».

Ο Cooper συνέχισε: «Λοιπόν, μπορώ να δω κάποιον να το εκμεταλλεύεται πραγματικά αυτό, όμως. Ένας άντρας μπορεί να μπει σε μια γυναικεία τουαλέτα ανά πάσα στιγμή και απλά να πει, “Απλά νιώθω σαν να είμαι γυναίκα σήμερα” και να περάσει τη ζωή του εκεί μέσα. Απλά εκμεταλλεύεται αυτή την κατάσταση. Λοιπόν, αυτό θα συμβεί. Κάποια θα βιαστεί και ο τύπος θα πει: “Λοιπόν, ένιωσα σαν κορίτσι εκείνη τη μέρα και μετά ένιωσα σαν άντρας”. Πού τραβάς αυτή τη γραμμή;»

Πηγή: Louder Sound

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ