ΑρχικήNewsΚυκλοφορεί το τελευταίο άλμπουμ των Socrates Drank The Conium

Κυκλοφορεί το τελευταίο άλμπουμ των Socrates Drank The Conium

Tο άλμπουμ των που περιμένουν εδώ και 13 χρόνια οι πιστοί φίλοι του απόλυτου rock συγκροτήματος έφθασε η ώρα να κυκλοφορήσει επίσημα από την ΕΜΙ.

Πρόκειται για την τελευταία ηχογράφηση των Socrates που έγινε την περίοδο 2009-10 αλλά έμεινε στο συρτάρι λόγω σοβαρού προβλήματος που προέκυψε με την υγεία του Αντώνη Τουρκογιώργη. Το έργο βρίσκονταν στο τελικό στάδιο, αλλά δεν ολοκληρώθηκε.

Στην ηχογράφηση αυτή οι Socrates έπαιξαν ως τρίο, όπως τις παλιές καλές ημέρες της πρώτης περιόδου τους, με τους Αντώνη Τουρκογιώργη (φωνητικά, μπάσο), Γιάννη Σπάθα (κιθάρα) και Μάκη Γιούλη (τύμπανα). Μάλιστα τα τρία μέλη των Socrates είχαν προαναγγείλει την κυκλοφορία του την Άνοιξη του 2010 σε συνέντευξή τους στην “Ελευθεροτυπία”, αλλά τελικά δεν είχε η εξαγγελία αυτή δεν έγινε πράξη.

Οι Socrates είχαν γράψει τα κομμάτια στο στούντιο του Κώστα Μπιγαλη, στενού φίλου και μακροχρόνιου συνεργάτη του Τουρκογιώργη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έφερε σε πέρας την ολοκλήρωση του έργου με την μεγάλη εμπειρία του, την αγάπη του στον Αντώνη και στους Socrates.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ αυτού ήταν μεγάλη επιθυμία του Γιάννη Σπάθα που εμπιστεύτηκε το υλικό πριν το τέλος στους δικούς του ανθρώπους με σκοπό την κυκλοφορία και φυσικά έχει την συγκατάθεση του Αντώνη Τουρκογιώργη.

Το άλμπουμ αυτό που πήρε όλα αυτά τα χρόνια μυθικές διαστάσεις ανέλαβε να το κυκλοφορήσει η ΕΜΙ στις 29 Σεπτεμβρίου με τίτλο “Last Forever” και θα περιλαμβάνει 11 τραγούδια 100% Socrates.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ