ΑρχικήNewsΕισαγγελική έρευνα κατά του τραγουδιστή των Placebo - Αποκάλεσε «φασίστρια» τη Μελόνι

Εισαγγελική έρευνα κατά του τραγουδιστή των Placebo – Αποκάλεσε «φασίστρια» τη Μελόνι

«Ρατσίστρια και φασίστρια» αποκάλεσε τη Τζόρτζια Μελόνι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Placebo κατά τη διάρκεια συναυλίας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα από την πλευρά της Ιταλίας.

Η ιταλική εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα εναντίον του τραγουδιστή του βρετανικού συγκροτήματος , Μπράιαν Μόλκο, ο οποίος αποκάλεσε επί σκηνής την ακροδεξιά πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι «ρατσίστρια και φασίστρια», όπως μετέδωσαν σήμερα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 50χρονος Αμερικανοβρετανός καλλιτέχνης συμμετείχε στο φεστιβάλ «Sonic Park» στο Στουπινίτζι, κοντά στο Τορίνο (βόρεια) στις 11 Ιουλίου, όταν μπροστά σε χιλιάδες θεατές αποκάλεσε την Τζόρτζια Μελόνι, «φασίστρια, ρατσίστρια» και άλλους υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Ορισμένοι δήμοι έχουν έκτοτε γνωστοποιήσει ότι δεν θα επιτρέψουν στο συγκρότημα να δώσει συναυλίες στις περιοχές τους. Η πόλη Ματέρα ανακοίνωσε ότι αποσύρει την επιχορήγησή της στο φεστιβάλ αυτό που πρόκειται να μετεγκατασταθεί εκεί, ενώ ο δήμαρχος του Σάσαρι (Σαρδηνία) ανέφερε ότι δεν θα εμποδίσει το συγκρότημα να πραγματοποιήσει τη συναυλία του την 1η Αυγούστου.

«Ο δήμος Σάσαρι δεν καταδικάζει κανέναν και δεν κάνει διάλεξη σε κανέναν. Εάν οι Placebo διαπράττουν άσεμνες, χυδαίες πράξεις, θα απαντήσουν στη δικαιοσύνη, όχι στον δήμαρχο ή στην περιφέρεια», δήλωσε σήμερα ο Νάνι Κάμπους, δήμαρχος που εκλέχθηκε ως ανεξάρτητος υποψήφιος αλλά προέρχεται από τον πολιτικό χώρο της Μελόνι.

Η Πάολα Αμπρότζιο, γερουσιαστίνα από το κόμμα της Μελόνι “Αδέλφια της Ιταλίας”, κατήγγειλε «ένα χαστούκι στην Ιταλία και τη Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ