ΑρχικήNews«Δεν αντέχω άλλο»- Ο Ozzy Osbourne μιλάει για την υγεία του

«Δεν αντέχω άλλο»- Ο Ozzy Osbourne μιλάει για την υγεία του

Ο Osbourne υποβλήθηκε στην «τελευταία» χειρουργική επέμβαση που σκοπεύει να κάνει γιατί δεν αντέχει άλλο, όπως είπε ο ίδιος.

Ο Ozzy Osbourne μίλησε στο The Osbournes Podcast και αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες πως «Αύριο θα κάνω την τελευταία μου επέμβαση. Θα είναι η τελευταία επέμβαση, γιατί δεν αντέχω άλλο. Ανεξάρτητα από το πώς θα καταλήξει, δεν θα το ξανακάνω. Δεν μπορώ».

Όταν ρωτήθηκε πώς ένιωθε για την επέμβαση, είπε ότι είναι εντάξει. «Σαν να πηγαίνω για ένα γαμ@@νο κούρεμα. Αλλά έχω βελτιωθεί κάπως, νομίζω» είπε.

Πρόσθεσε δε, πως «αισθάνομαι σαν να έχω δέσει τούβλα στα πόδια μου. Ανέβηκα και κατέβηκα σκάλες σήμερα για πρώτη φορά εδώ και λίγο καιρό και τα πόδια μου τα αισθάνομαι σαν να φοράω μπότες για κατάδυση. Νομίζω ότι είναι τα νεύρα. Τότε σκέφτηκα, ίσως έπρεπε απλώς να σηκωθώ και να περπατήσω γύρω από το τετράγωνο κάποια στιγμή».

Η χειρουργική επέμβαση έγινε αφού ο πρώην frontman των και εμβληματική μορφή της metal σκηνής έπεσε το 2019. Τότε μετακινήθηκαν οι μεταλλικές ράβδοι που είχε βάλει σε άλλο χειρουργείο μετά από ατύχημα το 2003. Ο Όζι Όζμπορν στις αρχές του 2020 διαγνώστηκε με Πάρκινσον.

Τον Φεβρουάριο ο Όζι Όζμπορν είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την περιοδεία του τον Φεβρουάριο, ακυρώνοντας τις προγραμματισμένες ημερομηνίες της περιοδείας του στην Ευρώπη και τη Βρετανία. Αργότερα τον ίδιο μήνα, ωστόσο, είπε ότι ήλπιζε να επιστρέψει στη σκηνή κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ