ΑρχικήNewsΑυτή η καταπληκτική σειρά μουσικών ντοκιμαντέρ είναι δωρεάν στο YouTube

Αυτή η καταπληκτική σειρά μουσικών ντοκιμαντέρ είναι δωρεάν στο YouTube

Στο τελευταίο επεισόδιο Icons του Gibson TV, ο Noel Gallagher.

Ένα από τα καλύτερα σύγχρονα ροκ ντοκιμαντέρ προβάλλεται δωρεάν και δεν το γνωρίζουν πολλοί. Αν δεν έχετε ακούσει για το Icons, μάλλον είστε ανάμεσα σε αυτούς. Αυτή η σειρά μουσικών συνεντεύξεων παρουσιάζει διάφορους θρύλους του ροκ με χορταστικά, εμπεριστατωμένα επεισόδια μιας ώρας. Το Icons είναι συγκλονιστικά εκπαιδευτικό, γεμάτο με περισσότερα ροκ trivia ακόμα και από μερικά αντίστοιχα βιβλία.

Στη συνέντευξη του Icons με τον Noel Gallagher, ακόμα και οι παλιότεροι θαυμαστές του θα ανακαλύψουν νέα στοιχεία σχετικά με την προσέγγισή του στη σύνθεση τραγουδιών και το παίξιμο κιθάρας -συμπεριλαμβανομένου ενός αποσπάσματος από ένα από τα πρώτα home demos του 1989, μιας σπάνιας σύνθεσης με τίτλο “Gotta Have Fun”, η οποία ουσιαστικά ακούγεται σαν ένα τραγούδι πρώιμων Oasis διασταυρωμένο με τους My Blood Valentine.

Όμως, η σειρά Icons του Gibson TV δεν είναι μόνο αυτό το νέο επεισόδιο του Noel Gallagher. Σε άλλα επεισόδια εμφανίζονται ροκ είδωλα όπως ο Jerry Cantrell των Alice in Chain, ο παραγωγός των Bob Rock, και αρκετοί άλλοι. Αυτά τα επεισόδια είναι λεπτομερή, με καλή παραγωγή και γεμάτα με rock trivia και μουσικές γνώσεις που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ